Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λεβέντης για Τσίπρα και Κοτζιά: «Δεν τους τιμά η υπογραφή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης για Τσίπρα και Κοτζιά: «Δεν τους τιμά η υπογραφή»

Κατόπιν των πρόσφατων εξελίξεων με το Σκοπιανό και την πΓΔΜ, ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε όλα όσα έχουν γίνει. «Πριν από λίγες ημέρες οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς έβαλαν μία υπογραφή που δεν τους τιμά και υποθηκεύει το μέλλον της χώρας μας και προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπεια όλου του ελληνικού λαού». Διαβάστε ακόμα: Τι […]

Κατόπιν των πρόσφατων εξελίξεων με το Σκοπιανό και την πΓΔΜ, ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε όλα όσα έχουν γίνει.

«Πριν από λίγες ημέρες οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς έβαλαν μία υπογραφή που δεν τους τιμά και υποθηκεύει το μέλλον της χώρας μας και προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπεια όλου του ελληνικού λαού».

Διαβάστε ακόμα: Τι ισχύει για το «μυστικό δείπνο» Σαββίδη – Μητσοτάκη

Και προσθέτει στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ: «Αυτήν τη συμφωνία που έκαναν στις Πρέσπες, η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται ποτέ να την αποδεχτεί και με όλα τα μέσα που έχει σήμερα και με περισσότερα μέσα που θα έχει μετά τις εκλογές θα προσπαθήσουμε να την ακυρώσουμε».

Διαβάστε ακόμα: Σκοπιανό: Τα φρικιαστικά κουτιά που στέλνουν στον Κοτζιά

«Διαφωνώ με την άποψη του κ. Μητσοτάκη που υποστηρίζει ότι αν η συμφωνία ψηφιστεί στη Βουλή, τότε τα περιθώρια στενεύουν. Όταν ο ελληνικός λαός δεν θέλει κάτι, δεν μπορούν να του το επιβάλλουν με το ζόρι. Αυτή είναι και η διαφορά μας με τον κ. Μητσοτάκη που παρακαλεί να μειοδοτήσει ο κ. Τσίπρας για να του το χρεώνει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τη συμφωνία και να κάνουμε μία νέα διαπραγμάτευση», καταλήγει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις