Αθήνα

°C

Πέμπτη

15

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πώς τη “γλίτωσαν” για τον αλβανικό αετό Σακίρι – Τσάκα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πώς τη “γλίτωσαν” για τον αλβανικό αετό Σακίρι – Τσάκα

Οι δύο παίκτες της Ελβετίας, που πανηγύρισαν τα γκολ τους κόντρα στη Σερβία στο Μουντιάλ σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό τη γλίτωσαν με επίπληξη από τη FIFA και χρηματικό πρόστιμο. Ο Γκράνιτ Τσάκα και ο Σερντάν Σακίρι θα καταβάλουν πρόστιμο 10.000 ελβετικών φράγκων για αντιαθλητική συμπεριφορά, αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA, […]

Οι δύο παίκτες της Ελβετίας, που πανηγύρισαν τα γκολ τους κόντρα στη Σερβία στο Μουντιάλ σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό τη γλίτωσαν με επίπληξη από τη FIFA και χρηματικό πρόστιμο.

Ο Γκράνιτ Τσάκα και ο Σερντάν Σακίρι θα καταβάλουν πρόστιμο 10.000 ελβετικών φράγκων για αντιαθλητική συμπεριφορά, αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA, που επέλεξε να τους επιβάλει ποινή δύο αγωνιστικών.

Ελβετία – Σερβία: Τρομερό σουτ του Τζάκα, το πανηγύρισε με τον αλβανικό αετό! (vid)

Επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο (5.000 ελβετικών φράγκων) αποφασίστηκε και για τον αρχηγό της Ελβετίας, Στέφαν Λιχτστάινερ, ο οποίος πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο μαζί τους.

Η ίδια επιτροπή αποφάσισε να επιβληθεί πρόστιμο 54.000 ελβετικών φράγκων στη σερβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με την Ελβετία, για ρατσιστικά πανό και συνθήματα, αλλά και τη ρίψη αντικειμένων.

Σερβία: Να τιμωρηθούν Τζάκα – Σακίρι

Επιπλέον, επίπληξη και πρόστιμο 5.000 ελβετικών φράγκων επιβλήθηκε τόσο στον πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας Σλάβισα Κοκέσα, όσο και στον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Μλάντεν Κρστάιτς, για αντιαθλητική συμπεριφορά, εξαιτίας των δηλώσεων που έκαναν για τον διαιτητή.

Παρέμβαση της FIFA για Σακίρι – Τσάκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις