Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτή είναι η 57χρονη που έταζε δουλειές σε πρεσβείες (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 57χρονη που έταζε δουλειές σε πρεσβείες (pics)

Αυτή είναι η 57χρονη απατεώνισσα που έταζε δουλειές σε πρεσβείες ξένων χωρών και πλούτιζε. Πρόκειται για την ΚΟΥΒΑΡΗ Άννα του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, γεννηθείσα την 6-10-1961 στον Πειραιά. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Διαβάστε ακόμα: Έταζε δουλειές σε πρεσβείες και πλούτιζε Κατηγορείται ότι εξαπατούσε […]

Αυτή είναι η 57χρονη απατεώνισσα που έταζε δουλειές σε πρεσβείες ξένων χωρών και πλούτιζε.

Πρόκειται για την ΚΟΥΒΑΡΗ Άννα του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, γεννηθείσα την 6-10-1961 στον Πειραιά.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα: Έταζε δουλειές σε πρεσβείες και πλούτιζε

Κατηγορείται ότι εξαπατούσε συστηματικά πολίτες, στους οποίους, επικαλουμένη «γνωριμίες». Επιπλέον, υποσχόταν υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε πρεσβείες ξένων χωρών, πολυεθνικές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρίες, αποκομίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 57χρονη συνελήφθη την 6 Ιουνίου 2018, στην περιοχή της Γλυφάδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμα: Νέα απάτη: Γυναίκα «αστυνομικός» απέσπασε 15.000 ευρώ

Κυκλοφορούσε με άνεση στα αθηναϊκά σαλόνια, έμενε στη Γλυφάδα και διέθετε βίλα στη Μάνη όπου έδινε πάρτι και δεξιώσεις με προσκεκλημένους τα θύματα της.

Μάλιστα, είχε καταφέρει να «δαγκώσει» οκτώ άτομα, τσεπώνοντας περισσότερες από 280.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις