Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τα έχει χάσει από τις πολλές μπουνιές (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τα έχει χάσει από τις πολλές μπουνιές (vid)

Στην αντεπίθεση ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το «κράξιμο» από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ξέσπασε κατά του προέδρου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Τόνι. “Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ…ο Τραμπ”. Ο Τραμπ ανέφερε πως είδε το απόσπασμα και πρόσθεσε πως «στ’ αλήθεια πιστεύω ότι […]

Στην αντεπίθεση ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το «κράξιμο» από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ξέσπασε κατά του προέδρου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Τόνι.

“Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ…ο Τραμπ”.

Ο Τραμπ ανέφερε πως είδε το απόσπασμα και πρόσθεσε πως «στ’ αλήθεια πιστεύω ότι τα έχει χάσει από τις μπουνιές» που έχει δεχθεί.

Ο πρόεδρος αναφερόταν στην ταινία Οργισμένο Είδωλο στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται τον αυτοκαταστροφικό πυγμάχο Τζέικ ΛαΜότα.

Το κοινό καταχειροκρότησε τον ηθοποιό όταν καταφέρθηκε με υβριστικό τρόπο εναντίον του Τραμπ.

Ένοπλος κρατούσε ομήρους παιδιά – Τα σκότωσε όλα

«Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ένα άτομο με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, έχει φάει πολλά χτυπήματα στο κεφάλι από αληθινούς πυγμάχους στις ταινίες. Τον παρακολούθησα χθες βράδυ και στ’ αλήθεια πιστεύω ότι τα έχει χάσει από τις μπουνιές», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

«Υποθέτω δεν συνειδητοποιεί ότι η οικονομία τα πάει καλύτερα από ποτέ, η απασχόληση σπάει ρεκόρ, πολλές εταιρείες επενδύουν ξανά στη χώρα μας. Ξύπνα Γρονθοκοπημένε!», συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτησή του.

Ο Ντε Νίρο, φανατικός  των Δημοκρατικών, έχει καταφερθεί επανειλημμένα εναντίον του Τραμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις