Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το Σκοπιανό θα «πάει» την Πέμπτη στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σκοπιανό θα «πάει» την Πέμπτη στη Βουλή

Έντονο είναι το παρασκήνιο ενόψει του διαγγέλματος του Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό, το οποίο αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τρίτης 12/6. Όμως οι ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τη διαφαινόμενη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ για την επίλυση του θέματος των Σκοπίων, βάζουν στο πολιτικό παιχνίδι και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις […]

Έντονο είναι το παρασκήνιο ενόψει του διαγγέλματος του Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό, το οποίο αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τρίτης 12/6.

Όμως οι ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τη διαφαινόμενη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ για την επίλυση του θέματος των Σκοπίων, βάζουν στο πολιτικό παιχνίδι και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, προκειμένου να γίνει ενημέρωση του Σώματος για το θέμα, και μάλιστα αυτήν την Παρασκευή, μέχρι στιγμής όλα είναι ανοικτά.

Διαβάστε ακόμα:

Σκοπιανό: Μικρά και σταθερά βήματα θέλει ο Ζάεφ

Η Βουλή δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν αυτά τα σενάρια, παρότι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως το σενάριο δε αποκλείει η ενημέρωση της Βουλής από τον Πρωθυπουργό να γίνει ακόμα και το πρωί της Πέμπτης κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Διαβάστε ακόμα:

«Εμφύλιος» στα Σκόπια για το… Σκοπιανό

Εκεί, ο πρωθυπουργός μπορεί να ενημερώσει τη Βουλή για το Σκοπιανό, με τους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης να έχουν δικαίωμα και απάντησης αλλά και δευτερολογίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις