Το Σκοπιανό θα «πάει» την Πέμπτη στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σκοπιανό θα «πάει» την Πέμπτη στη Βουλή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Έντονο είναι το παρασκήνιο ενόψει του διαγγέλματος του Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό, το οποίο αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τρίτης 12/6. Όμως οι ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τη διαφαινόμενη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ για την επίλυση του θέματος των Σκοπίων, βάζουν στο πολιτικό παιχνίδι και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις […]

12.06.2018 | 16:40

Έντονο είναι το παρασκήνιο ενόψει του διαγγέλματος του Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό, το οποίο αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τρίτης 12/6.

Όμως οι ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τη διαφαινόμενη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ για την επίλυση του θέματος των Σκοπίων, βάζουν στο πολιτικό παιχνίδι και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, προκειμένου να γίνει ενημέρωση του Σώματος για το θέμα, και μάλιστα αυτήν την Παρασκευή, μέχρι στιγμής όλα είναι ανοικτά.

Διαβάστε ακόμα:

Σκοπιανό: Μικρά και σταθερά βήματα θέλει ο Ζάεφ

Η Βουλή δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν αυτά τα σενάρια, παρότι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως το σενάριο δε αποκλείει η ενημέρωση της Βουλής από τον Πρωθυπουργό να γίνει ακόμα και το πρωί της Πέμπτης κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Διαβάστε ακόμα:

«Εμφύλιος» στα Σκόπια για το… Σκοπιανό

Εκεί, ο πρωθυπουργός μπορεί να ενημερώσει τη Βουλή για το Σκοπιανό, με τους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης να έχουν δικαίωμα και απάντησης αλλά και δευτερολογίας.

Exit mobile version