Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τους έπιασαν στα πράσα στην παραλία!
ΚΟΣΜΟΣ

Τους έπιασαν στα πράσα στην παραλία!

Άκρως αποκαλυπτικές εικόνες διάσημου μοντέλου σε παραλία κάνουν τον γύρο το κόσμου. Το γνωστό μοντέλο-σεξοβόμβα φαίνεται να κάνει σεξ δημοσίως και οι παπαράτσι την τσάκωσαν κυριολεκτικά στα πράσα, σε αυστηρώς ακατάλληλες πόζες με τον σύντροφό της, χωρίς ίχνος ένδυσης. Διαβάστε ακόμα: Ανάρτηση – φωτιά για τον ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη (pic) H διάσημη Αμερικανίδα Playmate, Shauna Sand, πιάστηκε να […]

Άκρως αποκαλυπτικές εικόνες διάσημου μοντέλου σε παραλία κάνουν τον γύρο το κόσμου.

Το γνωστό μοντέλο-σεξοβόμβα φαίνεται να κάνει σεξ δημοσίως και οι παπαράτσι την τσάκωσαν κυριολεκτικά στα πράσα, σε αυστηρώς ακατάλληλες πόζες με τον σύντροφό της, χωρίς ίχνος ένδυσης.

Διαβάστε ακόμα:

Ανάρτηση – φωτιά για τον ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη (pic)

H διάσημη Αμερικανίδα Playmate, Shauna Sand, πιάστηκε να κάνει δημόσιο σεξ στην παραλία του St. Barts, μια παραλία που επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι και μικρά παιδιά, καθώς είναι κοντά σε οικισμό.

Η σέξι playmate και ο σύντροφος της, ξεκίνησαν τις περιπτύξεις τους με μαγιό και «κρυμμένοι» πίσω από κάτι βράχια αν και στη συνέχεια φαίνεται πως… απελευθερώθηκαν και συνέχισαν τα ερωτικά παιχνίδια μέσα στο νερό και ολόγυμνοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις