Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καταγγελία – σοκ: Αστυνομικός «έγδυνε» νεκρούς!
ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελία – σοκ: Αστυνομικός «έγδυνε» νεκρούς!

Τα πάνω… κάτω έφερε η καταγγελία που αφορά σε ένα αστυνομικό ο οποίος «έγδυνε» νεκρούς. Σύμφωνα με στοιχεία από το reporter.com. cy, ποινική και πειθαρχική έρευνα διερευνάται εναντίον αστυνομικού στη Λευκωσία ο οποίος φέρεται να έκλεβε… πεθαμένους! Ο αστυνομικός είχε μεταξύ άλλων την ευθύνη της μεταφοράς νεκρών στο νοσοκομείο σε υποθέσεις αιφνίδιων θανάτων κατά τις […]

Τα πάνω… κάτω έφερε η καταγγελία που αφορά σε ένα αστυνομικό ο οποίος «έγδυνε» νεκρούς.

Σύμφωνα με στοιχεία από το reporter.com. cy, ποινική και πειθαρχική έρευνα διερευνάται εναντίον αστυνομικού στη Λευκωσία ο οποίος φέρεται να έκλεβε… πεθαμένους!

Ο αστυνομικός είχε μεταξύ άλλων την ευθύνη της μεταφοράς νεκρών στο νοσοκομείο σε υποθέσεις αιφνίδιων θανάτων κατά τις οποίες φέρεται να ξάφριζε τα θύματα.

Διαβάστε ακόμα

Συλλήψεις Ελληνοκυπρίων από τις κατοχικές Αρχές

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο ηλικιωμένης που πέθανε από φυσικά αίτια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον αστυνομικό, αντιλήφθηκε ότι από το θύμα έλειπαν τα χρυσαφικά που φορούσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των αρχών, ο αστυνομικός φέρεται να έκλεψε χρυσαφικά και ρολόγια από τους νεκρούς και στη συνέχεια να τα πουλούσε.

Μάλιστα, δόθηκαν οδηγίες από την ηγεσία της δύναμης και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.  Την είδηση επιβεβαίωσε ο βοηθός εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις