Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το πρώτο αρσενικό sex toy είναι γεγονός
PLUS

Το πρώτο αρσενικό sex toy είναι γεγονός

Τα περισσότερα sex toys έχουν φτιαχτεί για την ικανοποίηση της γυναίκας. Αν το σκεφτεί κανείς, είναι το ασθενές φύλο που έχει τις περισσότερες απαιτήσεις στο κκρεβάτι, με τους άντρες να αρκούνται απλά στο να σε έχουν δίπλα τους. Αν επισκεφτεί κανείς ένα sex shop, θα διαπιστώσει πως οι άντρες… σνομπάρονται προκλητικά, αφού το 90% απευθύνεται […]

Τα περισσότερα sex toys έχουν φτιαχτεί για την ικανοποίηση της γυναίκας.

Αν το σκεφτεί κανείς, είναι το ασθενές φύλο που έχει τις περισσότερες απαιτήσεις στο κκρεβάτι, με τους άντρες να αρκούνται απλά στο να σε έχουν δίπλα τους.

Αν επισκεφτεί κανείς ένα sex shop, θα διαπιστώσει πως οι άντρες… σνομπάρονται προκλητικά, αφού το 90% απευθύνεται των παιχνιδιών, απευθύνεται σε γυναίκες.

Οι εταρείες έχουν εφεύρει ό.τι πιο παράλογο κατεβάζει η φαντασία,.

Γιατί να γίνονται τέτοιου είδους διακρίσεις;

Ο προστάτης, χρειάζεται κι αυτός την διέγερσή του και κάποιοι φρόντισαν γι’ αυτό.

Το πρώτο sex toy για τους άντρες και πιο συγκεκριμένα για το σημείο P, είναι γεγονός.

To απόλυτο gadget για σεξ εξ αποστάσεως (pics-vid)

Πρόκειται για περιστρεφόμενο ερωτικό βοήθημα που ήδη έχει κερδίσει πολλούς άντρες που τολμούν να πειραματίζονται στο κεβάτι.

Το σημείο P είναι αυτό το οποίο διεγείρεται με την επαφή και μεγεθύνει τον ανδρικό οργασμό εντυπωσιακά σε μέγεθος αλλά και σε διάρκεια.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν το οποίο προσφέρει άμεση διέγερση του σημείου P των ανδρών και επιφέρει εντονότατους οργασμούς.

To gadget για το κρεβάτι, που σας «δίνει» κανονικά

Και ναι, μπορεί η διέγερση του προστάτη να μην έχει γίνει ακόμη πολύ της μόδας, όμως φαίνεται πως η συγκεκριμένη συσκευή θα κάνει πολλούς να χαμογελάσουν.

Η τιμή του είναι αρκετά προσιτή, αναλόγως και τις απαιτήσεις σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις