Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η «παγίδα» στους Έλληνες στρατιωτικούς – Πώς τους παρέσυραν
ΕΛΛΑΔΑ

Η «παγίδα» στους Έλληνες στρατιωτικούς – Πώς τους παρέσυραν

Προβληματισμό προκαλεί ένα δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι στήθηκε «παγίδα» στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hellas Journal, φανερώνεται ότι οι Τούρκοι έδρασαν μονομερώς στη συνοριακή γραμμή, «παγιδεύοντας» ουσιαστικά την ελληνική περίπολο. Διαβάστε ακόμα Σύλλογος «έσπασε» το εμπάργκο εκδρομών στην Αδριανούπολη Αρκετές ημέρες πριν από το επεισόδιο με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, όπως αναφέρεται […]

Προβληματισμό προκαλεί ένα δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι στήθηκε «παγίδα» στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hellas Journal, φανερώνεται ότι οι Τούρκοι έδρασαν μονομερώς στη συνοριακή γραμμή, «παγιδεύοντας» ουσιαστικά την ελληνική περίπολο.

Διαβάστε ακόμα

Σύλλογος «έσπασε» το εμπάργκο εκδρομών στην Αδριανούπολη

Αρκετές ημέρες πριν από το επεισόδιο με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τουρκία μονομερώς είχε αφαιρέσει πασσάλους, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο του ανοίγματος, πλάτους περίπου 2,5 μέτρων που οριοθετεί ουσιαστικά τη συνοριακή γραμμή.

Για οποιεσδήποτε εργασίες, συνήθως, τέτοιας μορφής απαιτείται να έχει προηγηθεί συμφωνία στο επίπεδο της προβλεπόμενης μεθοριακής επιτροπής.

Διαβάστε ακόμα

Η ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη της στους Έλληνες στρατιωτικούς!

Να σημειωθεί πως δεν είναι γνωστό αν είχε υπάρξει τέτοιου είδους συνεννόηση. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αφαίρεση των πασσάλων και η καθυστέρηση στην επανατοποθέτησή τους είχε θορυβήσει την ελληνική πλευρά.

Η περιπολία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είχε και τον έλεγχο της επανατοποθέτησης των πασσάλων στη θέση τους, κάτι που δεν είχε γίνει. Τώρα μένει να επιβεβαιωθεί η εν λόγω πληροφορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις