Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη της στους Έλληνες στρατιωτικούς!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη της στους Έλληνες στρατιωτικούς!

Τη χτεσινή (1/4) της νίκη επί του Παναθηναϊκού αφιέρωσε η ΑΕΚ, στον λοχία Δήμητρη Κούκλατζη. Οι παίκτες της Ένωσης αφιέρωσαν τη νίκη επί των πρασίνων στον έναν από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης. Ο Έλληνας στρατιωτικός είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων να ετοιμάζουν μία φανέλα […]

Τη χτεσινή (1/4) της νίκη επί του Παναθηναϊκού αφιέρωσε η ΑΕΚ, στον λοχία Δήμητρη Κούκλατζη.

Οι παίκτες της Ένωσης αφιέρωσαν τη νίκη επί των πρασίνων στον έναν από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ο Έλληνας στρατιωτικός είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων να ετοιμάζουν μία φανέλα με υπογραφές κι αφιέρωση για να την δώσουν στους γονείς του.

Διαβάστε ακόμα

Χιμένεθ: «Εγώ δεν γιορτάζω ακόμα κάτι»

Η αφιέρωση των παικτών έγινε από τον Μιχάλη Μπακάκη.

«Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Όλη η ομάδα αφιερώνει αυτή τη νίκη στα δύο παιδιά που είναι φυλακισμένα στην Αδριανούπολη. Γνωρίζουμε ότι ένας, o Δημήτρης Κούκλατζης και η οικογένεια του υποστηρίζουν την ΑΕΚ. Θέλουμε να γνωρίζει ότι είμαστε δίπλα του. Μπήκαμε στο παιχνίδι μουδιασμένα, αλλά βρήκαμε ένα γκολ από τον Σέρχιο που έδειξε την κλάση του», δήλωσε ο διεθνής Έλληνας αμυντικός της Ένωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις