Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλλογος «έσπασε» το εμπάργκο εκδρομών στην Αδριανούπολη
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλλογος «έσπασε» το εμπάργκο εκδρομών στην Αδριανούπολη

Το εμπάργκο εκδρομών στην Αδριανούπολη «έσπασε» ο Σύλλογος Συνταξιούχων και Εργαζομένων ΔΕΚΟ της Πάτρας. Κατά τη διάρκεια εκδρομής στον Έβρο, κάποιοι αποφάσισαν να… περάσουν απέναντι για να κάνουν τα ψώνια τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός πανικός, προ ολίγων ημερών. Διαβάστε ακόμα Η ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη της στους Έλληνες στρατιωτικούς! Αυτά αναφέρονται στο contraseolous. gr […]

Το εμπάργκο εκδρομών στην Αδριανούπολη «έσπασε» ο Σύλλογος Συνταξιούχων και Εργαζομένων ΔΕΚΟ της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια εκδρομής στον Έβρο, κάποιοι αποφάσισαν να… περάσουν απέναντι για να κάνουν τα ψώνια τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός πανικός, προ ολίγων ημερών.

Διαβάστε ακόμα

Η ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη της στους Έλληνες στρατιωτικούς!

Αυτά αναφέρονται στο contraseolous. gr και στην εφημερίδα της πόλης «ΚΟΣΜΟΣ», αν και άπαντες συζητούσαν το «εμπάργκο» στα τουρκικά προϊόντα λόγω της υπόθεσης με τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο λεωφορείο υπήρξαν έντονες αντιπαραθέσεις. Κάποιοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην εν λόγω κίνηση την ώρα που αρκετοί εξέφρασαν την επιθυμία να μεταβούν στην πόλη για… ψώνια.

Πάντως, εν τέλει, μερικοί πήγαν στην Αδριανούπολη και επέστρεψαν με… γεμάτες σακούλες! Να σημειωθεί πως το συμβάν συζητήθηκε έντονα και ετέθη ως ζήτημα και μεταξύ των συνδικαλιστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις