Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πυρά… Θεοδωράκη κατά Τόσκα: «Πρωτεύον θέμα η εγκληματικότητα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά… Θεοδωράκη κατά Τόσκα: «Πρωτεύον θέμα η εγκληματικότητα»

Επίθεση κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. «Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και λόγω του κακού τρόπου που επέλεξε ο κ. Παρασκευόπουλος για την αποσυμφόρηση των φυλακών», εξέφρασε στην ΕΡΤ, αποδίδοντας ευθύνες και στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης. Και συνέχισε: «Βγαίνουν από τις φυλακές άνθρωποι οι οποίοι οργανώνουν αυτά τα […]

Επίθεση κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και λόγω του κακού τρόπου που επέλεξε ο κ. Παρασκευόπουλος για την αποσυμφόρηση των φυλακών», εξέφρασε στην ΕΡΤ, αποδίδοντας ευθύνες και στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης.

Και συνέχισε: «Βγαίνουν από τις φυλακές άνθρωποι οι οποίοι οργανώνουν αυτά τα κυκλώματα ή είναι οι ίδιοι αυτοί που συνδέονται με διάφορους τρόπους με τα εγκλήματα που γίνονται μετά. Πρέπει λοιπόν να ξαναδούμε και την σωφρονιστική μας πολιτική».

Διαβάστε ακόμα

Μήνυμα Τσίπρα σε Ερντογάν: «Να επιστρέψει τους Έλληνες στρατιωτικούς»

«Πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι το θέμα της εγκληματικότητας δεν είναι δευτερεύoν θέμα, αλλά πρωτεύον. Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς στο σπίτι τους», τόνισε ο κος Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στον αριθμό των αστυνομικών που διατίθεται για τη φύλαξη πολιτικών και των επιχειρηματιών, άσκησε κριτική: «Οι αστυνομικοί που δουλεύουν στην ασφάλεια υψηλών προσώπων, ίσως είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που θα έπρεπε και εδώ είναι η προσωπική ευθύνη του κάθε πολιτικού να έχει το μίνιμουμ της ασφάλειας και όχι το μάξιμουμ, όπως κάνουν τώρα οι περισσότεροι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις