Πυρά… Θεοδωράκη κατά Τόσκα: «Πρωτεύον θέμα η εγκληματικότητα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά… Θεοδωράκη κατά Τόσκα: «Πρωτεύον θέμα η εγκληματικότητα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Επίθεση κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. «Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και λόγω του κακού τρόπου που επέλεξε ο κ. Παρασκευόπουλος για την αποσυμφόρηση των φυλακών», εξέφρασε στην ΕΡΤ, αποδίδοντας ευθύνες και στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης. Και συνέχισε: «Βγαίνουν από τις φυλακές άνθρωποι οι οποίοι οργανώνουν αυτά τα […]

03.04.2018 | 13:21

Επίθεση κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και λόγω του κακού τρόπου που επέλεξε ο κ. Παρασκευόπουλος για την αποσυμφόρηση των φυλακών», εξέφρασε στην ΕΡΤ, αποδίδοντας ευθύνες και στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης.

Και συνέχισε: «Βγαίνουν από τις φυλακές άνθρωποι οι οποίοι οργανώνουν αυτά τα κυκλώματα ή είναι οι ίδιοι αυτοί που συνδέονται με διάφορους τρόπους με τα εγκλήματα που γίνονται μετά. Πρέπει λοιπόν να ξαναδούμε και την σωφρονιστική μας πολιτική».

Διαβάστε ακόμα

Μήνυμα Τσίπρα σε Ερντογάν: «Να επιστρέψει τους Έλληνες στρατιωτικούς»

«Πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι το θέμα της εγκληματικότητας δεν είναι δευτερεύoν θέμα, αλλά πρωτεύον. Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς στο σπίτι τους», τόνισε ο κος Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στον αριθμό των αστυνομικών που διατίθεται για τη φύλαξη πολιτικών και των επιχειρηματιών, άσκησε κριτική: «Οι αστυνομικοί που δουλεύουν στην ασφάλεια υψηλών προσώπων, ίσως είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που θα έπρεπε και εδώ είναι η προσωπική ευθύνη του κάθε πολιτικού να έχει το μίνιμουμ της ασφάλειας και όχι το μάξιμουμ, όπως κάνουν τώρα οι περισσότεροι».

Exit mobile version