Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έγκλημα στην πλατεία Βικτωρίας: Και 14χρονος μεταξύ των δραστών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγκλημα στην πλατεία Βικτωρίας: Και 14χρονος μεταξύ των δραστών

Του Πέτρου Καρσιώτη Και ένας 14χρονος (!) Αφγανός είναι μεταξύ των συλληφθέντων ως δραστών της ανθρωποκτονίας με θύμα 26χρονο υπήκοο Αλγερίας, που έγινε στις 3 Μαρτίου, στην Πλατεία Βικτωρίας! Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, είκοσι τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία του Αλγερινού με αιχμηρό αντικείμενο,  έφθασαν στην εξιχνίαση και στη σύλληψη […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και ένας 14χρονος (!) Αφγανός είναι μεταξύ των συλληφθέντων ως δραστών της ανθρωποκτονίας με θύμα 26χρονο υπήκοο Αλγερίας, που έγινε στις 3 Μαρτίου, στην Πλατεία Βικτωρίας!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, είκοσι τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία του Αλγερινού με αιχμηρό αντικείμενο,  έφθασαν στην εξιχνίαση και στη σύλληψη τριών εκ των πέντε δραστών που ενεπλάκησαν.

Ομάδα πέντε Αφγανών συνεπλάκη με το θύμα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας οι πέντε Αφγανοί, ξημερώματα της 3ης Μαρτίου, στο χώρο της πλατείας Βικτωρίας, συνεπλάκησαν με τον 26χρονο από την Αλγερία.

Ένας από αυτούς τον τραυμάτισε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με αποτέλεσμα να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε εντόπισαν και προσήγαγαν τους τρεις

Τους τρεις από τους πέντε Αφγανούς, ηλικίας 14, 20 και 21 χρόνων, εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια.

Ακολούθησε η ανάκριση των τριών και εξακριβώθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο ανακριτής εξέδωσε εντάλματα σύλληψης

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.

Ως προς το κίνητρο που έφερε τη συμπλοκή και τον θανάσιμο τραυματισμό θεωρείται πιθανό να ήταν διαφορά γύρω από τα ναρκωτικά.

Κάποιοι δράστες και το θύμα είχαν εμπλακεί σε υποθέσεις με ναρκωτικά και όπλα

Κι αυτό γιατί και  κάποιοι από τους δράστες και το θύμα είχαν κατηγορηθεί παλαιότερα ακριβώς για υποθέσεις ναρκωτικών και παραβάσεις του Νόμου Περί Όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών της δολοφονίας, συνεχίζεται.

Διερχόμενος είχε δει νεκρό τον Αλγερινό στην πλατεία

Υπενθυμίζεται ότι η  δολοφονία του 26χρονου Αλγερινού είχε γίνει αντιληπτή από έναν διερχόμενο ο οποίος τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Ξημερώματα της 3ης Μαρτίου ενώ περπατούσε είδε έναν νεαρό, πεσμένο στο δρόμο.

Όταν έφτασε κοντά κατάλαβε

Αρχικά πίστεψε ότι ήταν κάποιος τοξικομανής, αλλά όταν έφτασε κοντά του διαπίστωσε ότι ήταν πλημμυρισμένος στο αίμα.

Λίγο αργότερα ο ιατροδικαστής διαπίστωνε ότι ο νεαρός ήταν νεκρός από τραύμα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα.

Προσπάθησαν να βγάλουν στο «σφυρί» τη Θεά Υγεία – Τους πρόλαβε η ΕΛΑΣ (pics-vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις