Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ποινή για τον Ρόντμαν που οδηγούσε μεθυσμένος
ΚΟΣΜΟΣ

Ποινή για τον Ρόντμαν που οδηγούσε μεθυσμένος

Το πρώην αστέρι του NBA, Ντένις Ρόντμαν, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 90 ημερών με αναστολή διότι είχε συλληφθεί στην Καλιφόρνια να οδηγεί μεθυσμένος. Ο 56χρονος Ρόντμαν θα οδηγηθεί σε φυλακή, εάν δεν τηρήσει τους όρους που του επιβλήθηκαν για τα επόμενα τρία χρόνια, που προβλέπουν ιδίως ότι θα παρακολουθήσει ένα εννιάμηνο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τους […]

Το πρώην αστέρι του NBA, Ντένις Ρόντμαν, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 90 ημερών με αναστολή διότι είχε συλληφθεί στην Καλιφόρνια να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο 56χρονος Ρόντμαν θα οδηγηθεί σε φυλακή, εάν δεν τηρήσει τους όρους που του επιβλήθηκαν για τα επόμενα τρία χρόνια, που προβλέπουν ιδίως ότι θα παρακολουθήσει ένα εννιάμηνο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους του αλκοόλ, ενώ πλήρωσε και πρόστιμο 390 δολαρίων.

«Το δικαστήριο έκανε τη σωστή επιλογή, πήρε υπόψη του τις προσπάθειες που έκανε ο Ντένις για να θεραπευτεί», επισήμανε ο συνήγορος του, Πολ Μέγερ. «Ο Ντένις ανέλαβε τις ευθύνες του, καταβάλλει προσπάθειες να παραμείνει νηφάλιος κι έχει κάνει μεγάλες προόδους», συμπλήρωσε.

Τέλος, να πούμε ότι ο  Ρόντμαν είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο από την αστυνομία στο Νιούπορτ Μπιτς της Καλιφόρνιας και είχε τεθεί υπό κράτηση για μικρό διάστημα, αφού το αλκοτέστ έδειξε τριπλάσια ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του από το επιτρεπόμενο όριο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις