Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Τα tricks για να πετύχετε το “βλέμμα της γάτας”
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα tricks για να πετύχετε το “βλέμμα της γάτας”

Η μάσκαρα είναι ένα προϊόν που κάνει το βλέμμα σου να φαίνεται πιο έντονο και ζωντανό. Αλλά ξέρεις να χρησιμοποιείς με τον κατάλληλο τρόπο το βουρτσάκι της μάσκαρα σου ώστε να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του; Οποιοδήποτε κι αν είναι το σχήμα των ματιών σας, χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες για να γίνει το μάτι σας […]

Η μάσκαρα είναι ένα προϊόν που κάνει το βλέμμα σου να φαίνεται πιο έντονο και ζωντανό. Αλλά ξέρεις να χρησιμοποιείς με τον κατάλληλο τρόπο το βουρτσάκι της μάσκαρα σου ώστε να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του;

Οποιοδήποτε κι αν είναι το σχήμα των ματιών σας, χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες για να γίνει το μάτι σας πιο ανοιχτό.

Φαρδύ σχήμα

Απλώστε σε όλες τις βλεφαρίδες σας μια μάσκαρα με λεπτό βουρτσάκι. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα με ένα πιο χοντρό βουρτσάκι για την επικάλυψη των βλεφαρίδων στην εσωτερική γωνία προς τη μέση του βλεφάρου. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι τα μάτια είναι πιο κοντά μεταξύ τους.

Πιο κυκλικά μάτια

Δώστε έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας για να δείχνουν ευρύτερα. Εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει το ψαλίδι εφάρμοσε τη μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες. Στη δεύτερη στρώση περάστε τη μάσκαρα από το κέντρο του βλεφάρου προς την εξωτερική γωνία βάλτε περισσότερη μάσκαρα στις ρίζες και στις άκρες των βλεφαρίδων ώστε να φαίνονται πιο σκούρες από το υπόλοιπο μέρος. Χρησιμοποίησε έναν μεγεθυντικό καθρέφτη για να συμπληρώσετε σημεία που τυχόν δεν έχουν καλυφθεί.

Για μικρά μάτια

Εάν έχετε μικρά μάτια και θέλετε να τα κάνετε να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο στρογγυλεμένα περάστε μια στρώση σε όλες τις βλεφαρίδες. Στο δεύτερο πέρασμα επικεντρωθείτε στο κέντρο ώστε το μάτι σας να δείχνει μεγαλύτερο. Χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα με λεπτό βουρτσάκι η οποία προσδίδει ακρίβεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις