Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Πέντε βήματα για να έχεις τα “σωστά” φρύδια
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε βήματα για να έχεις τα “σωστά” φρύδια

Τα φρύδια είναι ικανά να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπό μας και απαιτούν ιδιαίτερη περιποίηση. Δες λοιπόν τα πέντε βήματα για να τα έχεις πάντα στην εντέλεια. Το βουρτσάκι από τα φρύδια είναι το πρώτο και αγαπημένο εργαλείο. Χτενίζεις τις τριχούλες δίνοντας τους ένα ανοδικό σχήμα. Καθαρίζεις αν χρειάζεται το κενό. Εκεί δηλαδή που το φρύδι […]

Τα φρύδια είναι ικανά να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπό μας και απαιτούν ιδιαίτερη περιποίηση. Δες λοιπόν τα πέντε βήματα για να τα έχεις πάντα στην εντέλεια.

Το βουρτσάκι από τα φρύδια είναι το πρώτο και αγαπημένο εργαλείο. Χτενίζεις τις τριχούλες δίνοντας τους ένα ανοδικό σχήμα.

Καθαρίζεις αν χρειάζεται το κενό. Εκεί δηλαδή που το φρύδι κάνει μία φυσική γωνία προς το τέλος, εξαφανίζεις με το τσιμπιδάκι ότι τρίχα έχει βγει και σε ενοχλεί.

Δεν γίνεται βάψιμο χωρίς λεπτό μολύβι για φρύδια. Παίρνεις το λεπτό μολύβι στο ίδιο χρώμα με τα φρύδια σου και στην αρχή που αρχίζουν οι μικρές τρίχες, τραβά μία κάθετη γραμμή και τη χρωματίζεις προς τα μέσα. Δεν βάφεις κάτι παραπάνω, απλώς θα δώσεις χρώμα και σχήμα πάνω στο φυσικό σου φρύδι.

Επέλεξε ανάμεσα σε μάσκαρα και σκιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τονίσεις το μέσα μέρος του φρυδιού σου. Αν έχει μικρό φρύδι, τότε μεγάλωσε λίγο τη φυσική σου γραμμή με σκιά χωρίς να το παρακάνεις.

Πρόσθεσε λίγη λακ ή διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις