Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βαριά ποινή σε ταξιτζή που “έκοβε” βόλτες, με το ταξίμετρο να γράφει
ΚΟΣΜΟΣ

Βαριά ποινή σε ταξιτζή που “έκοβε” βόλτες, με το ταξίμετρο να γράφει

  Στη φυλακή θα περάσει τα υπόλοιπα χρονάκια ένας «έξυπνος» ταξιτζής που θεώρησε καλή ιδέα να κατακλέψει πελάτη κάνοντάς τον βόλτες! Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ζήτησε να επιβληθεί ποινή κάθειρξης έως 10 ετών σε έναν ταξιτζή που κατηγορείται ότι έκανε βόλτες με το ταξί του έναν Σαουδάραβα τουρίστα, μεταφέροντάς τον από τη μία πλευρά του […]

 

Στη φυλακή θα περάσει τα υπόλοιπα χρονάκια ένας «έξυπνος» ταξιτζής που θεώρησε καλή ιδέα να κατακλέψει πελάτη κάνοντάς τον βόλτες!

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ζήτησε να επιβληθεί ποινή κάθειρξης έως 10 ετών σε έναν ταξιτζή που κατηγορείται ότι έκανε βόλτες με το ταξί του έναν Σαουδάραβα τουρίστα, μεταφέροντάς τον από τη μία πλευρά του Βοσπόρου.

Ο πελάτης ήθελε να πάει από τη συνοικία Καντικόι, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen, μια διαδρομή περίπου 30 λεπτών.

Ο οδηγός όμως κατευθύνθηκε προς την ευρωπαϊκή πλευρά επιχειρώντας μάλιστα να διασχίσει τη γέφυρα του Βοσπόρου, όπου επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην ασιατική πλευρά και μετέφερε τον πελάτη στο αεροδρόμιο, ενώ φυσικά το ταξίμετρο έγραφε…!

Ο άτυχος τουρίστας πλήρωσε ένα εξωπραγματικό ποσό και ακόμα χειρότερα έχασε το αεροπλάνο.

Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του οδηγού, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με μια ποινή κάθειρξης διάρκειας τριών έως 10 ετών για «απάτη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις