Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έταξε πληρωμές ο Γιάννης Αλαφούζος!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έταξε πληρωμές ο Γιάννης Αλαφούζος!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε στον Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Ο πιο στενός συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη κι εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, αποφάσισε να παραιτηθεί για προσωπικούς του λόγους, χωρίς σε καμία περίπτωση η κίνηση αυτή να έχει σχέση […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε στον Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ο πιο στενός συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη κι εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, αποφάσισε να παραιτηθεί για προσωπικούς του λόγους, χωρίς σε καμία περίπτωση η κίνηση αυτή να έχει σχέση με τον τεχνικό του «τριφυλλιού».

Ο Ουζουνίδης θα παραμείνει -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου – στον πάγκο των «πράσινων», τουλάχιστον, έως το καλοκαίρι κι από κει και πέρα κι ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σε διοικητικό επίπεδο θα αποφασίσει εάν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Τη διαβεβαίωση του Γιάννη Αλαφούζου, ότι σιγά σιγά θα επέλθει η διοικητική και οικονομική ηρεμία στον Παναθηναϊκό μετέφερε στους παίκτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν μέσα σε δύο 24ωρα επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση για το τι θα γίνει με το οικονομικό κι ο παλαίμαχος γκολκίπερ του συλλόγου βρέθηκε και την Παρασκευή στο Κορωπί.

Ο Κωνσταντίνου μετέφερε στους «πράσινους» το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ομάδας, με βάση το οποίο τους ζήτησε να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Μέχρι τότε θα έχουν εξοφληθεί τα χρωστούμενα του Οκτωβρίου, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεσμεύτηκε ότι από τη στιγμή που θα μπει στο ταμείο της ομάδας η δόση από την Αλ Αΐν για τον Μάρκους Μπεργκ, τότε θα πάρουν και όλο τον Δεκέμβριο.

Παράλληλα, τους μεταφέρθηκε η αισιοδοξία του Γιάννη Αλαφούζου ότι σύντομα θα επέλθει η ηρεμία στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να τους δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις