Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Σιδέρωσε” τα γεννητικά όργανα του γιου του, επειδή έπεσε θύμα βιασμού
ΚΟΣΜΟΣ

“Σιδέρωσε” τα γεννητικά όργανα του γιου του, επειδή έπεσε θύμα βιασμού

Μια φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την εξομολόγηση ενός πατέρα σε θεραπευτή, που αναδεικνύει την αυστηρότητα της θρησκείας άλλων λαών. Ο Σαουδάραβας πατέρας αποκάλυψε στον ειδικό ψυχολόγο ότι «σιδέρωσε» τα γεννητικά όργανα του έφηβου γιου του, προκειμένου να τον τιμωρήσει επειδή έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από άλλα αγόρια. Το άτυχο παιδί, αφού […]

Μια φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την εξομολόγηση ενός πατέρα σε θεραπευτή, που αναδεικνύει την αυστηρότητα της θρησκείας άλλων λαών.

Ο Σαουδάραβας πατέρας αποκάλυψε στον ειδικό ψυχολόγο ότι «σιδέρωσε» τα γεννητικά όργανα του έφηβου γιου του, προκειμένου να τον τιμωρήσει επειδή έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από άλλα αγόρια.

Το άτυχο παιδί, αφού βιάστηκε από ομάδα συνομήλικών του, υπέστη και τη βάρβαρη τιμωρία από τον πατέρα του, ο οποίος του προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στα γεννητικά του όργανα, χρησιμοποιώντας καυτό σίδερο.

Ο ψυχολόγος, «ανέβασε» την ακραία αυτή περίπτωση στα social media, προκειμένου να αναδείξει την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τους δικούς τους ανθρώπους τα θύματα σεξουαλικής βίας στη Σαουδική Αραβία.

«Ο άντρας ήρθε σε μένα να ζητήσει συμβουλή, δίχως να έχει συναίσθηση ότι η πράξη του έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην ψυχική υγεία του παιδιού. Υπάρχουν πολλές ανάλογες υποθέσεις, καθώς οι οικογένειες επιλέγουν να τιμωρήσουν τα παιδιά τους επειδή υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση, ή προτιμούν να μην απευθυνθούν καθόλου στους ειδικούς, ζητώντας βοήθεια», τόνισε ο ψυχολόγος από τη Σαουδική Αραβία.

«Είναι ο τρόπος με τον οποίο “προγραμματίζεται” ο εγκέφαλός τους. Τιμωρούν τα θύματα, αντί για τους θύτες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις