Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Η Olivia Palermo μας μαθαίνει πώς φοριέται η “παρεξηγημένη” maxi φούστα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Olivia Palermo μας μαθαίνει πώς φοριέται η “παρεξηγημένη” maxi φούστα

Η Οlivia λατρεύει τις φούστες που φτάνουν στο μήκος του αστραγάλου, αλλά και πιο κάτω, είτε αυτές είναι σε στενή γραμμή, είτε A-line, είτε σε στενή. Τις συνδυάζει με σακάκια, φαρδιές μπλούζες, στενά ζιβάγκο, cropped tops αλλά και ασορτί γιλέκα και δημιουργεί looks που ξεφεύγουν από τις συμβατικές και επιλογές που θεωρείς πως σου δίνει μία μακριά φούστα. […]

Η Οlivia λατρεύει τις φούστες που φτάνουν στο μήκος του αστραγάλου, αλλά και πιο κάτω, είτε αυτές είναι σε στενή γραμμή, είτε A-line, είτε σε στενή.

Τις συνδυάζει με σακάκια, φαρδιές μπλούζες, στενά ζιβάγκο, cropped tops αλλά και ασορτί γιλέκα και δημιουργεί looks που ξεφεύγουν από τις συμβατικές και επιλογές που θεωρείς πως σου δίνει μία μακριά φούστα.

Δες δέκα από τις top εμφανίσεις της με maxi skirt και φόρεσε τώρα και εσύ αυτό το τόσο παρεξηγημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

NEW YORK, NY – FEBRUARY 15: Olivia Palermo attends Delpozo during New York Fashion Week at Pier 59 Studios on February 15, 2017 in New York City. (Photo by Robin Marchant/Getty Images)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις