Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επιστολή και σφαίρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή και σφαίρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ

Του Πέτρου Καρσιώτη Tρισέλιδη, απειλητική επιστολή, που περιείχε και μία σφαίρα των 9mm, εστάλη από άγνωστο αποστολέα στα γραφεία της ΕΠΟ στην περιοχή Γουδή, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η επιστολή ταχυδρομήθηκε μέσω των ΕΛΤΑ Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή ταχυδρομήθηκε μέσα των ΕΛ.ΤΑ και στο εξωτερικό μέρος του φακέλου ανέγραψε υπ όψιν του προέδρου της […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Tρισέλιδη, απειλητική επιστολή, που περιείχε και μία σφαίρα των 9mm, εστάλη από άγνωστο αποστολέα στα γραφεία της ΕΠΟ στην περιοχή Γουδή, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η επιστολή ταχυδρομήθηκε μέσω των ΕΛΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή ταχυδρομήθηκε μέσα των ΕΛ.ΤΑ και στο εξωτερικό μέρος του φακέλου ανέγραψε υπ όψιν του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Βαγγέλη Γραμμένου.

Το περιεχόμενο του φακέλου προκάλεσε ανησυχία

Ο φάκελος που προκάλεσε ανησυχία και αναστάτωση στους κύκλους της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρελήφθη από τη Γραμματεία της.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσιάζει στο εξωτερικό

Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσιάζει αυτόν τον καιρό στο εξωτερικό, ο φάκελος ανοίχθηκε από συνεργάτες του οι οποίοι με μεγάλη έκπληξη είδαν το περιεχόμενο της επιστολής αλλά και τη σφαίρα που είχε ταχυδρομηθεί μαζί της.

Στη 1 και 30 το μεσημέρι έφτασε ο φάκελος στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Πηγές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέφεραν ότι ο φάκελος έφθασε στα γραφεία της ΕΠΟ, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι μέσω της υπηρεσίας «Ταχυμεταφορές» των ΕΛΤΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημερώθηκε για το περιεχόμενο στο εξωτερικό και αμέσως η πληροφορία έφτασε στην Αστυνομία.

Την υπόθεση ανέλαβε η κρατική ασφάλεια

Η υπόθεση της διερεύνησης της αποστολής της απειλητικής επιστολής, ανετέθη στην Κρατική Ασφάλεια της Ασφάλειας Αττικής.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια ο φάκελος και η σφαίρα

Ο εξωτερικός φάκελος και το διπλό περιεχόμενό του εστάλησαν σε πρώτη φάση στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανεύρεση τυχόν αποτυπώματος η γενετικού υλικού του αποστολέα ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει ψευδές όνομα στη θέση του αποστολέα.

Από πού ταχυδρόμησε ο άγνωστος την επιστολή

Η έρευνα επεκτείνεται στο να εντοπιστεί και το σημείο απ’ όπου ο άγνωστος ταχυδρόμησε την επιστολή που έφθασε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε για την αποστολή του φακέλου και της σφαίρας με την πάρα κάτω ανακοίνωση:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (28-12-2017) απεστάλη στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Γουδή φάκελος εντός του οποίου υπήρχε τρισέλιδη επιστολή και μια σφαίρα 9mm. Προανακρίσεως επελήφθη η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις