Επιστολή και σφαίρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επιστολή και σφαίρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Tρισέλιδη, απειλητική επιστολή, που περιείχε και μία σφαίρα των 9mm, εστάλη από άγνωστο αποστολέα στα γραφεία της ΕΠΟ στην περιοχή Γουδή, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η επιστολή ταχυδρομήθηκε μέσω των ΕΛΤΑ Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή ταχυδρομήθηκε μέσα των ΕΛ.ΤΑ και στο εξωτερικό μέρος του φακέλου ανέγραψε υπ όψιν του προέδρου της […]

28.12.2017 | 21:37

Του Πέτρου Καρσιώτη

Tρισέλιδη, απειλητική επιστολή, που περιείχε και μία σφαίρα των 9mm, εστάλη από άγνωστο αποστολέα στα γραφεία της ΕΠΟ στην περιοχή Γουδή, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η επιστολή ταχυδρομήθηκε μέσω των ΕΛΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή ταχυδρομήθηκε μέσα των ΕΛ.ΤΑ και στο εξωτερικό μέρος του φακέλου ανέγραψε υπ όψιν του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Βαγγέλη Γραμμένου.

Το περιεχόμενο του φακέλου προκάλεσε ανησυχία

Ο φάκελος που προκάλεσε ανησυχία και αναστάτωση στους κύκλους της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρελήφθη από τη Γραμματεία της.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσιάζει στο εξωτερικό

Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσιάζει αυτόν τον καιρό στο εξωτερικό, ο φάκελος ανοίχθηκε από συνεργάτες του οι οποίοι με μεγάλη έκπληξη είδαν το περιεχόμενο της επιστολής αλλά και τη σφαίρα που είχε ταχυδρομηθεί μαζί της.

Στη 1 και 30 το μεσημέρι έφτασε ο φάκελος στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Πηγές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέφεραν ότι ο φάκελος έφθασε στα γραφεία της ΕΠΟ, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι μέσω της υπηρεσίας «Ταχυμεταφορές» των ΕΛΤΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημερώθηκε για το περιεχόμενο στο εξωτερικό και αμέσως η πληροφορία έφτασε στην Αστυνομία.

Την υπόθεση ανέλαβε η κρατική ασφάλεια

Η υπόθεση της διερεύνησης της αποστολής της απειλητικής επιστολής, ανετέθη στην Κρατική Ασφάλεια της Ασφάλειας Αττικής.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια ο φάκελος και η σφαίρα

Ο εξωτερικός φάκελος και το διπλό περιεχόμενό του εστάλησαν σε πρώτη φάση στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανεύρεση τυχόν αποτυπώματος η γενετικού υλικού του αποστολέα ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει ψευδές όνομα στη θέση του αποστολέα.

Από πού ταχυδρόμησε ο άγνωστος την επιστολή

Η έρευνα επεκτείνεται στο να εντοπιστεί και το σημείο απ’ όπου ο άγνωστος ταχυδρόμησε την επιστολή που έφθασε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε για την αποστολή του φακέλου και της σφαίρας με την πάρα κάτω ανακοίνωση:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (28-12-2017) απεστάλη στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Γουδή φάκελος εντός του οποίου υπήρχε τρισέλιδη επιστολή και μια σφαίρα 9mm. Προανακρίσεως επελήφθη η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Exit mobile version