Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ραγίζει καρδιές το σημείωμα συνταξιούχου για τα Χριστούγεννα
ΚΟΣΜΟΣ

Ραγίζει καρδιές το σημείωμα συνταξιούχου για τα Χριστούγεννα

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα σχέδια βρίσκονται ήδη στο τραπέζι. Φαγητό στους γονείς, μια διήμερη απόδραση και δείπνο στους καλύτερους φίλους που έχουμε να δούμε καιρό. Τα Χριστούγεννα, είναι για όλους ταυτισμένα με τη χαρά, τις οικογενειακές στιγμές και τα όμορφα συναισθήματα. Για όλους; Όχι. Δυστυχώς, κάπου ανάμεσά μας υπάρχουν και αυτοί που είναι μόνοι […]

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα σχέδια βρίσκονται ήδη στο τραπέζι. Φαγητό στους γονείς, μια διήμερη απόδραση και δείπνο στους καλύτερους φίλους που έχουμε να δούμε καιρό.

Τα Χριστούγεννα, είναι για όλους ταυτισμένα με τη χαρά, τις οικογενειακές στιγμές και τα όμορφα συναισθήματα.

Για όλους; Όχι. Δυστυχώς, κάπου ανάμεσά μας υπάρχουν και αυτοί που είναι μόνοι και αυτές οι μέρες τους προκαλούν περισσότερη θλίψη και μελαγχολία.

Το σημείωμα που άφησε ένας ηλικιωμένος χήρος σε σούπερμαρκετ στο Βερολίνο, έγινε viral, με τις κοινοποιήσεις να ξεπερνούν τις 6.700 φορές.

Στο σημείωμα, ο ηλικιωμένος ζητά κάποιον να του κάνει… παρέα τα Χριστούγεννα.

«Πού μπορεί ένας χήρος συνταξιούχος να βρει ένα μέρος και μια παρέα ανθρώπων για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα;», έγραφε το μήνυμα, σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο Stuttgarter Nachrichten.

Η Λίζα, που ψώνιζε εκείνη την ώρα παρατήρησε το μήνυμα και αποφάσισε να το δημοσιεύσει στο Facebook. «Όταν το διάβασα, «ράγισε» η καρδιά μου», γράφει, παρακινώντας όποιον δεν έχει δική του παρέα να δεχτεί την «πρόσκληση».

«Ίσως κάποιος να μπορέσει να εκπληρώσει τη μεγάλη επιθυμία του άντρα», είχε χαρακτηριστικά η Λίζα.

«Δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά από έναν ήδη μεγάλο αριθμό κοινοποιήσεων, δεν μπορούσα να προλάβω τους γρήγορους ρυθμούς των σχολίων». Η Λίζα διάβασε όλα τα σχόλια και ξεχώρισε τα πιο συγκινητικά, ώστε να τα δώσει στον άντρα να τα διαβάσει.

Το μόνο που μένει τώρα, είναι να βρεθεί κάποιος να του κάνει και παρέα τις γιορτινές μέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις