Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Επιστρέφω για να γίνω μία καλύτερη εκδοχή του παλιού εαυτού μου»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Επιστρέφω για να γίνω μία καλύτερη εκδοχή του παλιού εαυτού μου»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε εξαιρετική κατάσταση δηλώνει πως βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Ο 35χρονος Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό του συλλόγου το οποίο ονομάζεται «Inside United. Αυτό τον καιρό, αναρρώνει από το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη για να αποκατασταθεί η ρήξη χιαστού την οποία είχε υποστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με […]

ZLATAN2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε εξαιρετική κατάσταση δηλώνει πως βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Ο 35χρονος Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό του συλλόγου το οποίο ονομάζεται «Inside United.

Αυτό τον καιρό, αναρρώνει από το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη για να αποκατασταθεί η ρήξη χιαστού την οποία είχε υποστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο, και θα γίνει μια καλύτερη εκδοχή του παλιού του εαυτού.

«Επιστρέφω για να γίνω μία καλύτερη εκδοχή του παλιού εαυτού μου. Δεν τα παρατάω. Θα κάνω τα πάντα για να επιτύχω τον στόχο μου.

«Όταν θα μπω στο γήπεδο για να παίξω ποδόσφαιρο, θα είμαι καλύτερος από πριν. Δεν γυρίζω γιατί είμαι αυτός που είμαι, γυρίζω για να γίνω καλύτερος. Φανταστείτε τι θα γίνει! Ξαναδημιουργούμαι! Αισθάνομαι πολύ καλά, νιώθω ότι το σώμα μου ανταποκρίνεται, με ακούει.

Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση, από την επομένη της επέμβασης. Είναι μία νέα πρόκληση, αλλά είμαι πολύ δυνατός πνευματικά και, όταν θέτω έναν στόχο, τίποτε δεν μπορεί να με σταματήσει. Εάν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιζα και σήμερα. Όμως πρέπει να είμαι υπομονετικός. Δεν επείγει η επιστροφή μου.

Όταν είμαι έτοιμος, θα είμαι έτοιμος. Όταν επιστρέψω, δεν θέλω να υπάρχει καμία δικαιολογία σχετικά με την απόδοσή μου και να ειπωθούν σκέψεις όπως «μόλις γύρισε» και «είναι ο πρώτος αγώνας του». Όχι, θέλω να αισθάνομαι την ίδια πίεση με πριν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις