Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ζήτησε το Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζήτησε το Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη με την εταιρία που συντηρούσε τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Τούμπας, και έτσι “αναγκάστηκε” να συνεργαστεί με κάποια άλλη. Για να επανέλθει το χορτάρι στη κατάσταση που θα έπρεπε να είναι, το καλύτερο δυνατό σενάριο θα ήταν μην υπάρχουν αγώνες. Αυτό, όμως, […]

καυταν2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη με την εταιρία που συντηρούσε τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Τούμπας, και έτσι “αναγκάστηκε” να συνεργαστεί με κάποια άλλη.

Για να επανέλθει το χορτάρι στη κατάσταση που θα έπρεπε να είναι, το καλύτερο δυνατό σενάριο θα ήταν μην υπάρχουν αγώνες.

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να συμβεί την ώρα που έχουν ξεκινήσει όλες οι διοργανώσεις, και ειδικά όταν μέσα σε 9 μέρες θα παιχτούν τρεις αγώνες στην Τούμπα.

Αύριο (16/9) με τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη (20/9) με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο και την άλλη Κυριακή (24/9) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για αυτό το λόγο, ζήτησε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου να τους παραχωρήσει το στάδιο για τον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στις 20/9, και η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις