Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε άντρα που έφερε τατουάζ με σβάστικα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε άντρα που έφερε τατουάζ με σβάστικα

Του Πέτρου Καρσιώτη Επίθεση από μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε μετά τη λήξη αντιφασιστικής πορείας, άνδρας ρωσικής καταγωγής επειδή έφερε τατουάζ με σβάστικα στο χέρι του. Το περιστατικό που χαρακτηρίστηκε μεμονωμένο διαδραματίστηκε όταν ο αλλοδαπός περπατούσε στην πλατεία της Αρχαίας Αγοράς. Οι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν στις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Ερμού , Βενιζέλου […]

astynomia-740x431_0

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επίθεση από μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε μετά τη λήξη αντιφασιστικής πορείας, άνδρας ρωσικής καταγωγής επειδή έφερε τατουάζ με σβάστικα στο χέρι του.

Το περιστατικό που χαρακτηρίστηκε μεμονωμένο διαδραματίστηκε όταν ο αλλοδαπός περπατούσε στην πλατεία της Αρχαίας Αγοράς.

Οι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν στις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Ερμού , Βενιζέλου και κατέληξαν στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Ισχυρές δυνάμεις περιφρουρούσαν τους συγκεντρωθέντες και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν τους συγκεντρωθέντες και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται ακριβώς απέναντι.

Αφορμή της πορείας η συγκέντρωση που είχε αναγγείλει ο Ιερός Λόχος για τις μεγάλες μάχες του εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι

Νωρίτερα οι αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν αντιφασιστική συγκέντρωση στην Καμάρα, με αφορμή τη συγκέντρωση που είχε ανακοινώσει η οργάνωση Ιερός Λόχος για τη μεγαλύτερη μάχη του εμφυλίου πολέμου, στο Βίτσι και το Γράμμο.

Τα μέλη του Ιερού Λόχου συγκεντρώθηκαν τελικά στη Νέα Κρήνη, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 50 και Χανίων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις