Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το κορίτσι που πιάνει Ιατρική Αθηνών, αλλά το όνειρο της είναι τελείως διαφορετικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κορίτσι που πιάνει Ιατρική Αθηνών, αλλά το όνειρο της είναι τελείως διαφορετικό

H περίπτωση της Μαρίας Χούσου από τα Χανιά είναι μάλλον ασυνήθιστη και έχει δημιουργήσει συζητήσεις στο διαδίκτυο μετά τα δημοσιεύματα που ανέδειξαν την επιλογή της. Το τοπικό site zarapanews.gr αναφέρει πως η μαθήτρια έκανε συγγενείς και καθηγητές να «τραβούν τα μαλλιά τους» από την επιμονή της καθώς η Μαρία από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, απτόητη […]

1503747061749170

H περίπτωση της Μαρίας Χούσου από τα Χανιά είναι μάλλον ασυνήθιστη και έχει δημιουργήσει συζητήσεις στο διαδίκτυο μετά τα δημοσιεύματα που ανέδειξαν την επιλογή της.

Το τοπικό site zarapanews.gr αναφέρει πως η μαθήτρια έκανε συγγενείς και καθηγητές να «τραβούν τα μαλλιά τους» από την επιμονή της καθώς η Μαρία από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, απτόητη και προσηλωμένη στον στόχο της, πέτυχε με 19.065 μόρια να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Θεσσαλονίκης.

Όπως εξηγεί στο zarpanews.gr η υποδιευθύντρια του σχολείου, Μαρία Καρτάκη, με τα 19.065 μόρια που συγκέντρωσε η Μαρία, μπορούσε να εισαχθεί σε όποια σχολή του 3ου Πεδίου ήθελε, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής σχολής Αθηνών.

Ωστόσο η ίδια ήθελε να σπουδάσει αισθητικός και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κάνει σπουδές πάνω στο επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις