Το κορίτσι που πιάνει Ιατρική Αθηνών, αλλά το όνειρο της είναι τελείως διαφορετικό

ΕΛΛΑΔΑ

Το κορίτσι που πιάνει Ιατρική Αθηνών, αλλά το όνειρο της είναι τελείως διαφορετικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

H περίπτωση της Μαρίας Χούσου από τα Χανιά είναι μάλλον ασυνήθιστη και έχει δημιουργήσει συζητήσεις στο διαδίκτυο μετά τα δημοσιεύματα που ανέδειξαν την επιλογή της. Το τοπικό site zarapanews.gr αναφέρει πως η μαθήτρια έκανε συγγενείς και καθηγητές να «τραβούν τα μαλλιά τους» από την επιμονή της καθώς η Μαρία από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, απτόητη […]

26.08.2017 | 18:20

H περίπτωση της Μαρίας Χούσου από τα Χανιά είναι μάλλον ασυνήθιστη και έχει δημιουργήσει συζητήσεις στο διαδίκτυο μετά τα δημοσιεύματα που ανέδειξαν την επιλογή της.

Το τοπικό site zarapanews.gr αναφέρει πως η μαθήτρια έκανε συγγενείς και καθηγητές να «τραβούν τα μαλλιά τους» από την επιμονή της καθώς η Μαρία από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, απτόητη και προσηλωμένη στον στόχο της, πέτυχε με 19.065 μόρια να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Θεσσαλονίκης.

Όπως εξηγεί στο zarpanews.gr η υποδιευθύντρια του σχολείου, Μαρία Καρτάκη, με τα 19.065 μόρια που συγκέντρωσε η Μαρία, μπορούσε να εισαχθεί σε όποια σχολή του 3ου Πεδίου ήθελε, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής σχολής Αθηνών.

Ωστόσο η ίδια ήθελε να σπουδάσει αισθητικός και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κάνει σπουδές πάνω στο επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει.

Exit mobile version