Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Απειλητική επιστολή στον Γαβρόγλου: “Βρωμότουρκε πρόσεξε τι κάνεις στα παιδιά μας” (photo)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Απειλητική επιστολή στον Γαβρόγλου: “Βρωμότουρκε πρόσεξε τι κάνεις στα παιδιά μας” (photo)

Απειλητική επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, εστάλη από αγνώστους στο mail του. «Λοιπόν βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας και πώς συμπεριφέρεσαι απέναντι στα σχολεία μας γιατί να ξέρεις θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@@@@@@@@. Μαγκιές σε εμάς δεν έχει… Ξέρουμε που μένεις, έχουμε βρει όλα σου τα […]

Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  Κωνσταντίνος Γαβρόγλου  κατά την ομιλία του στο συνέδριο  με θέμα «Κρίση – Μεταρρυθμίσεις – Ανάπτυξη». που διοργανώνει το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, στην αίθουσα της Γερουσίας, Τρίτη 28 Μαρτίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Απειλητική επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, εστάλη από αγνώστους στο mail του.

«Λοιπόν βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας και πώς συμπεριφέρεσαι απέναντι στα σχολεία μας γιατί να ξέρεις θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@@@@@@@@. Μαγκιές σε εμάς δεν έχει… Ξέρουμε που μένεις, έχουμε βρει όλα σου τα στοιχεία… Φρόντισε να γίνονται προσευχές καθημερινά στα σχολεία, να τραγουδούν τα παιδιά μας τον Εθνικό Υμνο και μάθετε στα παιδιά μας για το μαγικό 1821 που καθαρίσαμε τους ουστουρο μούστουρ γκουλούμ σουλούμ… Εχουμε όλα τα μέσα και τα χρήματα… φιλική συμβουλή… », αναφέρει η επιστολή.

Σύμφωνα με το bloko.gr το οποίο και τη φέρνει στο φως, η επιστολή εστάλη στις 13 Αυγούστου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπουργού Παιδείας.

Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε όπως σημειώνεται να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ωστόσο ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή εκτιμάται ότι η απειλητική επιστολή συντάχθηκε από τον ίδιο δράστη που πολύ πρόσφατα απέστειλε εσώκλειστο μέσα σε φάκελο στον πρόεδρο του ΣτΕ.

img_1296

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις