Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μύκονος: Κλοπές πανάκριβων ρολογιών, με… άρωμα Ιταλίας- Είχαν το τέλειο δόλωμα
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Κλοπές πανάκριβων ρολογιών, με… άρωμα Ιταλίας- Είχαν το τέλειο δόλωμα

Του Πέτρου Καρσιώτη Συμμορία τριών Ιταλών, μεταξύ των οποίων μια 18χρονη, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ασφάλειας για αρπαγές πανάκριβων ρολογιών από πλούσιους τουρίστες στη Μύκονο! Οι αλλεπάλληλες καταγγελίες επισκεπτών της Μυκόνου, για τις επιθέσεις που είχαν δεχθεί τον τελευταίο καιρό από μια τριάδα Ιταλών με τη συμμετοχή και νεαρής Ιταλίδας για την αρπαγή […]

Περιπολικό της Αστυνομίας  έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014. Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο εκκενώθηκε για λίγη ώρα, ενώ ερευνήθηκε από άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι δεν εντόπισαν τίποτα ανησυχητικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συμμορία τριών Ιταλών, μεταξύ των οποίων μια 18χρονη, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ασφάλειας για αρπαγές πανάκριβων ρολογιών από πλούσιους τουρίστες στη Μύκονο!

Οι αλλεπάλληλες καταγγελίες επισκεπτών της Μυκόνου, για τις επιθέσεις που είχαν δεχθεί τον τελευταίο καιρό από μια τριάδα Ιταλών με τη συμμετοχή και νεαρής Ιταλίδας για την αρπαγή των ρολογιών τους, υποχρέωσε τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ να στείλουν στο κοσμοπολίτικο νησί ειδική ομάδα από την Αθήνα.

Ερευνούν σειρά από κλοπές πανάκριβων ρολογιών

Κατάφεραν μετά από μια ακόμη επίθεση της τριάδας, να συλλάβουν τα μέλη της και να ερευνούν μια σειρά από αρπαγές ρολογιών επωνύμων και μη που βρίσκονταν για διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η 18χρονη Ιταλίδα στη Μύκονο,  με τους δύο νεαρούς συμπατριώτες της,  πριν από περίπου ένα μήνα  άρπαξαν από γνωστό Άγγλο  επιχειρηματία ένα Rolex Daytona έξω από τη βίλα του στη θέση Πυργί Μυκόνου.

Το θύμα μόλις είχε προσγειωθεί με το ιδιωτικό του αεροπλάνο

Το θύμα μόλις είχε προσγειωθεί με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μυκόνου και πήρε το δρόμο για την πολυτελή κατοικία που έχει αγοράσει στο νησί των ανέμων.

Η 18χρονη προσποιήθηκε ότι δήθεν είχε χάσει τον δρόμο

Η  σπείρα, που πιθανότατα τον είχε παρακολουθήσει, τον πλησίασε έξω από το σπίτι και η κοπέλα ζητώντας πληροφορίες γιατί δήθεν είχε… χαθεί, όρμησε πάνω του με τους άλλους δύο και του άρπαξαν το Rolex αξίας 50.000 ευρώ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης,  ξαναχτύπησαν.

Στόχος και μια γυναίκα

Αυτή τη φορά θύμα ήταν  μια γυναίκα έξω από το ξενοδοχείο Saint George στον Άη Γιάννη.

Με το ίδιο τρόπο,  οι Ιταλοί, που κατάγονται κατά πληροφορίες από τη Νάπολι,  της άρπαξαν ένα ρολόι Patek Philippe αξίας 15.000 ευρώ.

«Αιχμή του δόρατος» η 18χρονη Ιταλίδα

«Αιχμή του δόρατος» της ναπολιτάνικης σπείρας αρπαγής ακριβών ρολογιών, φαίνεται να ήταν η 18χρονη που κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε συλληφθεί και πάλι στο νησί της Μυκόνου για το ίδιο αδίκημα.

Αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση θα δώσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ με την ολοκλήρωση της έρευνας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις