Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δεκατέσσερα χρόνια μετά: Αυτό είναι το νέο τραγούδι των ΠΥΞ ΛΑΞ (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δεκατέσσερα χρόνια μετά: Αυτό είναι το νέο τραγούδι των ΠΥΞ ΛΑΞ (vid)

Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά, η ιστορική μπάντα των ΠΥΞ ΛΑΞ έδωσε ραντεβού στο στούντιο και ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια. Ένα χρόνο πριν από την μεγάλη επετειακή συναυλία στο ΟΑΚΑ, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας παρουσιάζουν ένα δείγμα από τo πρώτο τραγούδι, προπομπό της ολοκαίνουριας δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, από την Panik Oxygen, […]

pyx1-

Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά, η ιστορική μπάντα των ΠΥΞ ΛΑΞ έδωσε ραντεβού στο στούντιο και ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια.

Ένα χρόνο πριν από την μεγάλη επετειακή συναυλία στο ΟΑΚΑ, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας παρουσιάζουν ένα δείγμα από τo πρώτο τραγούδι, προπομπό της ολοκαίνουριας δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, από την Panik Oxygen, το νέο label της Panik Entertainment Group.

«Απ’ Την Αρχή» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των ΠΥΞ ΛΑΞ σε μουσική και στίχους του Φίλιππου Πλιάτσικα.

pyx2-

Ένα τραγούδι που περιγράφει την πορεία του συγκροτήματος τα προηγούμενα 30 χρόνια, μια πορεία που συνόδευε γενιές και έχει συνδυαστεί με ιδιαίτερες στιγμές όλων μας.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί σε έναν χρόνο, στις 12 Ιουλίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις