Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στα “ερυθρόλευκα” ο Ταχτσίδης: “Δεν έρχομαι στην Ελλάδα για τουρισμό” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα “ερυθρόλευκα” ο Ταχτσίδης: “Δεν έρχομαι στην Ελλάδα για τουρισμό” (vid)

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο διεθνής παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από επτά σεζόν στην Ιταλία. Λιτή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μέσου, Παναγιώτη Ταχτσίδη», ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού με τον παίκτη να τονίζει στην επίσημη σελίδα των ερυθρόλευκων: «Είμαι […]

ΤΧΑ

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο διεθνής παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από επτά σεζόν στην Ιταλία.

Λιτή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μέσου, Παναγιώτη Ταχτσίδη», ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού με τον παίκτη να τονίζει στην επίσημη σελίδα των ερυθρόλευκων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είδα ένα project που με ενδιέφερε πάρα πολύ. Απάντησα αμέσως ναι! Είμαι ανυπόμονος να αισθανθώ όλη αυτή την ατμόσφαιρα και τη δημιουργικότητα που φτιάχνει το Καραϊσκάκη. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι δεν έρχομαι στην Ελλάδα για τουρισμό. Έρχομαι για τίτλους, τους οποίους θέλω να συνεχίσει να κατακτά ο Ολυμπιακός. Στόχος είναι το UEFA Champions League και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Θα δώσω το 100% για τους στόχους μας».

1498898532
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις