Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Οι γονείς του Μακρόν εξομολογούνται: “Έπεσα από την καρέκλα όταν άκουσα για την Τρονιέ”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Οι γονείς του Μακρόν εξομολογούνται: “Έπεσα από την καρέκλα όταν άκουσα για την Τρονιέ”

Τα σχόλια που έχουν γραφτεί για την διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλλίας και την γοητευτική σύζυγο του, είναι πολλά. Τα περισσότερα, απόλυτα καυστικά. Οι γονείς του Εμανουέλ Μακρόν, μιλούν για το σοκ που υπέστησαν όταν έμαθαν πως ο 16χρονος γιος τους είχε σχέση με την παντρεμένη δασκάλα του. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο […]

macron1-5-1489137931

Τα σχόλια που έχουν γραφτεί για την διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλλίας και την γοητευτική σύζυγο του, είναι πολλά. Τα περισσότερα, απόλυτα καυστικά.

Οι γονείς του Εμανουέλ Μακρόν, μιλούν για το σοκ που υπέστησαν όταν έμαθαν πως ο 16χρονος γιος τους είχε σχέση με την παντρεμένη δασκάλα του.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο ιδιωτικό σχολείο La Providence, ότα ο Μακρόν ήταν ακόμα 15 ετών μαθητής και η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του Τρονιέ δασκάλα του στο μάθημα υποκριτικής, είχε προκαλέσει σκάνδαλο στη χώρα.

Η συγγραφέας του βιβλίου «Εμανουέλ Μακρόν: Ένας τέλειος νέος άντρας», Αν Φούλντα, μίλησε με τους γονείς του Μακρόν για τη σχέση του με την Τρονιέ όταν εκείνη ήταν 39 ετών, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

2017-04-22T151427Z_374684815_RC158A417990_RTRMADP_3_FRANCE-ELECTION-MACRON

Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς του μαθητή τότε Μακρόν είχαν υποψίες ότι ο γιος τους έβγαινε με την κόρη της Τρονιέ, τη Λορένς, μέχρι που η αλήθεια βγήκε στην φως από οικογενειακό φίλο.

Σοκαρισμένοι από την παράνομη σχέση, οι Μακρόν απομάκρυναν τον έφηβο γιο τους από το σχολείο. Η μητέρα του, Φρανσουάζ Νογκ-Μακρόν, είπε στη Φούλντα: «Απλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Αυτό που ήταν ξεκάθαρο ήταν ότι όταν ο Εμανουέλ γνώρισε την Μπριζίτ δεν μπορούσαμε να πούμε απλά πως αυτό είναι υπέροχο».

«Αυτό που είχε σημασία για εμένα δεν ήταν το γεγονός ότι είχε σχέση με την Μπριζίτ, αλλά το ότι ήταν ζωντανός και δεν υπήρχαν προβλήματα».

Συνειδητοποιώντας όμως ότι δεν επρόκειτο για μία φάση που απλά θα περνούσε, η μητέρα του Μακρόν λέει ότι είπε στη δασκάλα τότε Τρονιέ: «Δεν το βλέπεις; Έκανες τη ζωή σου. Αλλά δεν θα κάνει παιδιά μαζί σου».

Από την πλευρά του, ο Ζαν-Μισέλ Μακρόν, πατέρας του Γάλλου προέδρου, αποκάλυψε ότι σχεδόν έπεσε από την καρέκλα όταν έμαθε για την αγαπημένη του γιου του. «Όταν ο Εμανουέλ γνώρισε την Μπριζίτ, σίγουρα δεν είπαμε τι υπέροχα!».

Οι γονείς συνάντησαν την Τρονιέ και της ζήτησαν να μην ξαναδεί τον γιο τους μέχρι να ενηλικιωθεί, εκείνη όμως δεν το δέχθηκε.

Σύμφωνα με τη Φρανσουάζ Νογκ-Μακρόν, τη μεγαλύτερη κατανόηση έδειξε η μητέρα της και γιαγιά του γιου της, Μανέτ. «Η μητέρα μου, που δεν θα ανεχόταν μία τέτοια κατάσταση για τα παιδιά της, έδειξε ότι είναι πολύ πιο ανοιχτή και με κατανόηση για τις ερωτικές σχέσεις των εγγονών της», είπε.

macron-tronie

Οι Μακρόν διαψεύδουν ότι είχαν απειλήσει να διώξουν τον γιο τους από το σπίτι.

Όσον αφορά στην Τρονιέ, η ίδια έχει δηλώσει ότι είχε εντυπωσιαστεί από την «εξαιρετική νοημοσύνη» του Μακρόν, τονίζοντας ότι είχε έναν τρόπο σκέψης που δεν είχε ξαναδεί. «Όλοι οι δάσκαλοι μιλούσαν για τον Εμανουέλ», είχε πει.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά ενώ συνέγραφαν μαζί ένα έργο, με την Τρονιέ να εξομολογείται σε έναν φίλο της αργότερα: «Ξέρεις, την ημέρα που γράψαμε μαζί το θεατρικό, είχα την αίσθηση ότι δούλευα με τον Μότσαρτ. Η συγγραφή έγινε δικαιολογία. Ένιωσα ότι γνωριζόμασταν από πάντα».

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για όλα αυτά,  ότι έπρεπε να παλέψει για να ζήσει και την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή όπως αυτός ήθελε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις