Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη ο “Σάτυρος με το ποδήλατο”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο “Σάτυρος με το ποδήλατο”

Του Πέτρου Καρσιώτη Ο «σάτυρος με το ποδήλατο», που εμφανιζόταν ως αστυνομικός (!) στα ανύποπτα θύματά του  και ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 10 έως 13 χρόνων, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής. Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχει εξακριβωθεί ότι ο 33χρονος με το […]

ÁÈÇÍÁ-Äéáìáñôõñßá Üôïìá ìå áíáðçñßá óôï õð. åñãáóßáò êáé ðïñåßá ðñïò ôï ÆÜððåéï.(EUROKINISSI-ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο «σάτυρος με το ποδήλατο», που εμφανιζόταν ως αστυνομικός (!) στα ανύποπτα θύματά του  και ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 10 έως 13 χρόνων, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχει εξακριβωθεί ότι ο 33χρονος με το βεβαρημένο παρελθόν, έχει ασελγήσει μέσα σε υπόγεια πολυκατοικιών σε έξι κορίτσια, στην πλειοψηφία τους 11 χρόνων, μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων.

Όμως, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση που έχει αφήσει ψυχικά τραύματα στα μικρά κορίτσια και έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους γονείς, εκτιμούν ότι τα θύματα του «δράκου με το ποδήλατο» ίσως φθάνουν και τα εξήντα!

Κι αυτό, γιατί όπως εξήγησαν στην Alphafreepress, για ευνόητους λόγους, προτιμούν πολλές οικογένειες να αποσιωπήσουν τα γεγονότα αυτά για να μην εκθέσουν τα παιδιά τους περισσότερο με καταθέσεις και εισαγγελικές ακροάσεις,  όπως πιστεύουν.

Για το λόγο αυτό θα δοθούν με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα προκειμένου να αναγνωριστεί και από τα άλλα θύματα.

Ο συγκεκριμένος δρούσε χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικού τύπου ποδήλατα για να αποπροσανατολίζει την Αστυνομία, σε Άγιο Παντελεήμονα, Κάτω Πατήσια, Βοτανικό, Κολωνό και Ομόνοια.

Ανέβαινε στο ποδήλατο δήθεν για να κάνει βόλτα αλλά έψαχνε να βρει κοντά σε σχολεία των περιοχών αυτών κοριτσάκια που περπατούσαν μόνα τους.

Στάθμευε το ποδήλατο κάπου απόμερα και τα πλησίαζε.

Έλεγε στα αθώα πλάσματα ότι είναι αστυνομικός και ότι «ερευνά» κλοπή που έγινε στο σχολείο τους!

Τα οδηγούσε σε υπόγεια πολυκατοικιών και δήθεν ότι θα … ερευνήσει αν είχαν τα κλοπιμαία πάνω τους(!) ασελγούσε βάρος των ανυπεράσπιστων μικρών κοριτσιών!

Δύο από τα κορίτσια-θύματα είδαν όμως το ποδήλατο που χρησιμοποίησε στις τελευταίες επιθέσεις.

Έδωσαν ως μικρές ντέτεκτιβ τα στοιχεία στην Ασφάλεια.

Και παρ όλο που αυτός άλλαζε τα ποδήλατα τον εντόπισαν και στο σπίτι του τα βρήκαν και τα δύο.

Ο συλληφθείς από τις 13/10/2012 μέχρι και τις 5/4/2013 ήταν έγκλειστος στις φυλακές Τρίπολης για τον βιασμό ενήλικης αλλοδαπής, ενώ από 10/11/13 – 11/4/14 στις φυλακές Μαλανδρίνου για ληστεία.

Το πώς βρισκόταν ελεύθερος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ενώ αντιμετώπιζε τόσο βαριές κατηγορίες το γνωρίζει η Δικαιοσύνη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις