Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σεξ μετά… ουρλιαχτών ή στο… αθόρυβο; Πώς είναι πιο “κατανοητό”
PLUS

Σεξ μετά… ουρλιαχτών ή στο… αθόρυβο; Πώς είναι πιο “κατανοητό”

Είτε γίνει κάτω από συνθήκες απόλυτης σιωπής, είτε σηκώσετε την γειτονιά στον αέρα, το σεξ είναι πάντοτε απόλαυση. Ή μήπως θα μπορούσε να είναι καλύτερα με τις… φωνές; Πάντως μια στις έξι γυναίκες παραδέχονται ότι κάνουν φασαρία στο σεξ, άλλες φωνάζουν και άλλες αναστενάζουν. Το «κραυγαλέο» σεξ, έχει και τα καλά του. Όταν φωνάζετε κατά […]

sexpar1

Είτε γίνει κάτω από συνθήκες απόλυτης σιωπής, είτε σηκώσετε την γειτονιά στον αέρα, το σεξ είναι πάντοτε απόλαυση.

Ή μήπως θα μπορούσε να είναι καλύτερα με τις… φωνές;

Πάντως μια στις έξι γυναίκες παραδέχονται ότι κάνουν φασαρία στο σεξ, άλλες φωνάζουν και άλλες αναστενάζουν. Το «κραυγαλέο» σεξ, έχει και τα καλά του.

Όταν φωνάζετε κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, αναπνέετε πιο εύκολα, που είναι πολύ σημαντικό για τη διέγερση και τη χαλάρωση, όμως το καλύτερο από όλα, είναι πως βοηθάτε τον σύντροφο σας να έρθει πιο εύκολα σε οργασμό.

Γυναίκες που έκαναν φασαρία, όπως απέδειξε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior βοήθησαν τον άντρα να φτάσει στην κορύφωση πιο εύκολα από αυτές που ήταν στη «μούγκα».

Εκτός αυτού, οι φωνές κάνουν το έτερον ήμισυ να νιώθει ικανοποίηση και αυτοεπιβεβαίωση για την προσωπική του επίδοση, τι καλύτερο από αυτό…;

Το επιβεβαίωσε και η έρευνα, με τους άντρες να υποστηρίζουν πως ερεθίζονται όταν η γυναίκα εκθειάζει τα προσόντα τους. Όσο για τους διαλόγους, το «βρώμικο» λεξιλόγιο κερδίζει κατά κράτος!

Gerard Butler and Jennifer Aniston star in Columbia Pictures' action comedy THE BOUNTY HUNTER.

Το μόνο αρνητικό στο θορυβώδες σεξ, είναι ότι θα γίνεται «ρεζίλι» στη γειτονιά. Και φυσικά αυτό δεν σας ενδιαφέρει, όμως δεν είναι και ό.τι καλύτερο να σας κουτσομπολεύουν.

Βέβαια, έχει σημασία και ο λόγος που οι γυναίκες φωνάζουν. Οι περισσότερες, σύμφωνα με αρκετές μελέτες φωνάζουν για να βοηθήσουν τον σύντροφο τους να έρθει σε οργασμό, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό θέλει να τονώσει την αυτοπεποίθηση του αγαπημένου τους. Άλλες πάλι ισχυρίζονται ότι φωνάζουν για να καταπολεμήσουν τη βαρεμάρα, την κούραση ή τον πόνο- κάτι που δεν είναι και πολύ τιμητικό για έναν άντρα.

Τελικά, να κάνουμε ησυχία ή όχι;

Οι περισσότεροι άνθρωποι φαντασιώνονται το θορυβώδες σεξ. Όμως υπάρχει και η άποψη, που είναι πολύ σωστή, πως το ήσυχο σεξ βοηθά το ζευγάρι να χαλαρώσει και να το απολαύσει περισσότερο. Πολλές γυναίκες βέβαια, ανησυχούν ότι αν δεν φωνάξουν, μπορεί να «ξενερώσουν» τον σύντροφο τους, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Αρκεί να σκεφτείτε πως όταν οι φωνές υπάρχουν για τη σεξουαλική ικανοποίηση του άλλου, η δική μας πάει περίπατο.

Όπως και να έχει είτε με φωνές είτε όχι, το σεξ που βασίζεται σε αλήθεια- μακριά από προσποιήσεις- είναι απλώς απόλαυση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις