Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σοκ από τον θάνατο 16χρονης που κρεμάστηκε με μαντήλι!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ από τον θάνατο 16χρονης που κρεμάστηκε με μαντήλι!

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση ότι ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι εντοπίστηκε κρεμασμένο τη Δευτέρα, στο δωμάτιο του σπιτιού της, στη Γλυφάδα. Η μητέρα της υπέστη νευρικό κλονισμό μόλις την είδε. Η μητέρα της μαθήτριας μόλις πήγε το μεσημέρι στο σπίτι της, είδε την κόρη της να έχει κρεμαστεί με ένα μαντήλι το οποίο είχε δέσει σε […]

ASTYNOMIA

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση ότι ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι εντοπίστηκε κρεμασμένο τη Δευτέρα, στο δωμάτιο του σπιτιού της, στη Γλυφάδα. Η μητέρα της υπέστη νευρικό κλονισμό μόλις την είδε.

Η μητέρα της μαθήτριας μόλις πήγε το μεσημέρι στο σπίτι της, είδε την κόρη της να έχει κρεμαστεί με ένα μαντήλι το οποίο είχε δέσει σε χερούλι της ντουλάπας. Σημειώνεται, ότι η 16χρονη δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για αυτοκτονία. Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, ενώ εξετάζεται και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης.

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως οι φίλοι της 16χρονης μίλησαν για ένα χαρούμενο κορίτσι, το οποίο δεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον.

Άλλες πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως την περασμένη εβδομάδα στο σχολείο όπου πήγαινε η 16χρονη, είχε ζητηθεί από τους μαθητές της τάξης της να γράψουν μια εργασία με θέμα μια τρομακτική εμπειρία που είχαν ζήσει. Η 16χρονη, παρέδωσε κανονικά την έκθεσή της αλλά την Τρίτη, κάτω από το θρανίο της βρέθηκε μια δεύτερη εργασία, την οποία δεν είχε παραδώσει.

Σε αυτή, φέρεται να έκανε λόγο για μια σκιά που την ακολουθούσε και η οποία έγραφε πως ήταν ο ίδιος της ο εαυτός και έγραφε πως δεν πρέπει να φοβόμαστε τον εαυτό μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις