Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Είχε σεξουαλικές επαφές με 14χρονο, με την απόλυτη… στήριξη του συζύγου της! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Είχε σεξουαλικές επαφές με 14χρονο, με την απόλυτη… στήριξη του συζύγου της! (video)

  Παρά την ομολογία της πως είχε σεξουαλικές επαφές όχι μόνο με άλλον άντρα, αλλά και με ανήλικο αγόρι, ο σύζυγος της τη στηρίζει και δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της. Η 38χρονη Brooke Lajiness από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως έκανε σεξ με τον 14χρονο τουλάχιστον 15 φορές […]

 m7-735x459

Παρά την ομολογία της πως είχε σεξουαλικές επαφές όχι μόνο με άλλον άντρα, αλλά και με ανήλικο αγόρι, ο σύζυγος της τη στηρίζει και δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της.

Η 38χρονη Brooke Lajiness από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως έκανε σεξ με τον 14χρονο τουλάχιστον 15 φορές στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Όπως κατέθεσε ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μίσιγκαν, Donald Pasternak κατά την ακροαματική διαδικασία τα ερωτικά ραντεβού άρχισαν λίγο πριν ο νεαρός φοιτήσει στο Λύκειο.

«Άρχισαν να συζητούν και να ανταλλάσσουν γυμνές φωτογραφίες, ενώ το παιδί πήγαινε στο γυμνάσιο», κατέθεσε ο Pasternak.

Το θέμα έφτασε στις Αρχές ύστερα από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου, ενώ υπάρχουν υποψίες πως η 38χρονη διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με άλλους ανήλικους.

Η γυναίκα, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Η Lajiness εργαζόταν ως αισθητικός σε στούντιο ομορφιάς με πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. «Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο», είχε γράψει η ίδια στη σελίδα της στο Facebook, αναφερόμενη στον σύζυγο της που τη συνόδεψε στο δικαστήριο και δεν έφυγε από το πλευρό της στιγμή.

«Το να βρεις κάποιον που γνωρίζει καλά όλα σου τα ελαττώματα, τις αδυναμίες και τα λάθη σου και να εξακολουθεί να σε θεωρεί απίθανη, είναι κάτι που το κρατάς γερά και δε το θεωρείς ποτέ δεδομένο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις