Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / H Τουρκία εκδικείται τους Ολλανδούς με όποιον τρόπο μπορεί: Έστειλε πίσω… αγελάδες!
ΚΟΣΜΟΣ

H Τουρκία εκδικείται τους Ολλανδούς με όποιον τρόπο μπορεί: Έστειλε πίσω… αγελάδες!

Δεν έχει όρια πια η Τουρκία! Οι δηλώσεις για αντίποινα στην Ολλανδία ήταν πέρα για πέρα αληθινές, με τους Τούρκους να κάνουν ό.τι μπορούν για να δείξουν τις διαθέσεις τους. Αυτή η είδηση όμως, είναι πραγματικά «θεότρελη». Η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος ανακοίνωσε ότι έστειλε πίσω στην Ολλανδία σαράντα αγελάδες που είχαν εισαχθεί για […]

agelades_0

Δεν έχει όρια πια η Τουρκία!

Οι δηλώσεις για αντίποινα στην Ολλανδία ήταν πέρα για πέρα αληθινές, με τους Τούρκους να κάνουν ό.τι μπορούν για να δείξουν τις διαθέσεις τους. Αυτή η είδηση όμως, είναι πραγματικά «θεότρελη».

Η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος ανακοίνωσε ότι έστειλε πίσω στην Ολλανδία σαράντα αγελάδες που είχαν εισαχθεί για εκτροφή, με τη δικαιολογία πως η συγκεκριμένη ράτσα προκαλεί ζημιές.

Σύμφωνα με τη Χουριέτ, σαράντα αγελάδες, ράτσας Χολστάιν στάλθηκαν με νταλίκες στην Ολλανδία.

«Στο μέλλον, δεν θέλουμε άλλα ζωικά προϊόντα από την Ολλανδία», είπε ο Μπουλέντ Τουντς, πρόεδρος της Ένωσης  μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, σημειώνοντας:

«Η ολλανδική ράτσα βοοειδών Χολστάιν είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας. Αλλά αυτή η ράτσα αρχίζει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα», ενώ συμπλήρωσε πως πλέον θα ασχοληθεί με την εκτροφή δικών της βοοειδών “καλής ποιότητας”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις