H Τουρκία εκδικείται τους Ολλανδούς με όποιον τρόπο μπορεί: Έστειλε πίσω… αγελάδες!

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

H Τουρκία εκδικείται τους Ολλανδούς με όποιον τρόπο μπορεί: Έστειλε πίσω… αγελάδες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν έχει όρια πια η Τουρκία! Οι δηλώσεις για αντίποινα στην Ολλανδία ήταν πέρα για πέρα αληθινές, με τους Τούρκους να κάνουν ό.τι μπορούν για να δείξουν τις διαθέσεις τους. Αυτή η είδηση όμως, είναι πραγματικά «θεότρελη». Η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος ανακοίνωσε ότι έστειλε πίσω στην Ολλανδία σαράντα αγελάδες που είχαν εισαχθεί για […]

15.03.2017 | 22:21

Δεν έχει όρια πια η Τουρκία!

Οι δηλώσεις για αντίποινα στην Ολλανδία ήταν πέρα για πέρα αληθινές, με τους Τούρκους να κάνουν ό.τι μπορούν για να δείξουν τις διαθέσεις τους. Αυτή η είδηση όμως, είναι πραγματικά «θεότρελη».

Η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος ανακοίνωσε ότι έστειλε πίσω στην Ολλανδία σαράντα αγελάδες που είχαν εισαχθεί για εκτροφή, με τη δικαιολογία πως η συγκεκριμένη ράτσα προκαλεί ζημιές.

Σύμφωνα με τη Χουριέτ, σαράντα αγελάδες, ράτσας Χολστάιν στάλθηκαν με νταλίκες στην Ολλανδία.

«Στο μέλλον, δεν θέλουμε άλλα ζωικά προϊόντα από την Ολλανδία», είπε ο Μπουλέντ Τουντς, πρόεδρος της Ένωσης  μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, σημειώνοντας:

«Η ολλανδική ράτσα βοοειδών Χολστάιν είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας. Αλλά αυτή η ράτσα αρχίζει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα», ενώ συμπλήρωσε πως πλέον θα ασχοληθεί με την εκτροφή δικών της βοοειδών “καλής ποιότητας”.

 

Exit mobile version