Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ποτάμι: Το φασιστάκι, η πολιτικάντισσα και ο ψεκασμένος (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Το φασιστάκι, η πολιτικάντισσα και ο ψεκασμένος (vid)

Το Ποτάμι στηρίζει πολλά στη διαδικτυακή καμπάνια του κόμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ημέρες, με πρωταγωνιστές κάποιους «χαρακτήρες» της καθημερινότητας που σύμφωνα με το κόμμα πρωταγωνιστούν στη δημόσια ζωή. Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη με μια σειρά ανατρεπτικών βίντεο που δίνονται κάθε ημέρα στην δημοσιότητα ετοιμάζεται για την κεντρική εκδήλωση του το […]

POTAMI

Το Ποτάμι στηρίζει πολλά στη διαδικτυακή καμπάνια του κόμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ημέρες, με πρωταγωνιστές κάποιους «χαρακτήρες» της καθημερινότητας που σύμφωνα με το κόμμα πρωταγωνιστούν στη δημόσια ζωή.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη με μια σειρά ανατρεπτικών βίντεο που δίνονται κάθε ημέρα στην δημοσιότητα ετοιμάζεται για την κεντρική εκδήλωση του το Σάββατο το απόγευμα με αφορμή τα 3 χρόνια από την ίδρυσή του.

Σήμερα πρωταγωνιστής είναι «Το φασιστάκι»:

Στο πρώτο βίντεο με τον γλαφυρό τίτλο «Ο ψεκασμένος» το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αναφέρεται σε όλους όσοι ασκούν κριτική στο Ποτάμι για τον ορθολογισμό του με επιχειρήματα όπως… κοιτάσματα κρυπτονίτη και ψεκασμούς.

Το δεύτερο βίντεο το Ποτάμι το αφιέρωσε στην «Πολιτικάντισσα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις