Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σκληρή ανακοίνωση κατά του Δήμου, από την κίνηση φίλων της ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Δήμου, από την κίνηση φίλων της ΑΕΚ

Σήμερα το πρωί θυροκολλήθηκε στο Δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας, ένα εξώδικο προς την διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών, με το οποίο καλείται να προχωρήσει στην έγκριση της υψομετρικής μελέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ. Το εν λόγω εξώδικο υπογράφουν 21 πρόσωπα (ο αριθμός προφανώς και επιλέχθηκε συμβολικά) που αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητη κίνηση πολιτών «Άλλη Εντελώς Κατάσταση». Πριν από […]

AGIA SOFIA

Σήμερα το πρωί θυροκολλήθηκε στο Δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας, ένα εξώδικο προς την διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών, με το οποίο καλείται να προχωρήσει στην έγκριση της υψομετρικής μελέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το εν λόγω εξώδικο υπογράφουν 21 πρόσωπα (ο αριθμός προφανώς και επιλέχθηκε συμβολικά) που αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητη κίνηση πολιτών «Άλλη Εντελώς Κατάσταση». Πριν από λίγο, η συγκεκριμένη κίνηση προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία «συστήνεται» στον κόσμο και γνωστοποιεί ποια σκοπεύει να είναι τα επόμενα βήματά της. Παράλληλα, κάνει σφοδρή επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – «Άλλη Εντελώς Κατάσταση»

Στο θλιβερό, και γεμάτο υποκρισία, κεφάλαιο της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια έχετε γνωρίσει κατά καιρούς κάμποσες κινήσεις… «αγανακτισμένων πολιτών». Έχετε γνωρίσει, για παράδειγμα, «κινήσεις πολιτών», που θα… έπεφταν στη φωτιά για το πράσινο και τα 50 πεύκα του Αλσους. Ανάμεσα τους δε, υπήρξαν στο παρελθόν και “φυσιολάτρες” πολίτες – πολέμιοι του γηπέδου, που ανήκαν σε άλλους Δήμους, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Η αγάπη για τα πεύκα δεν έχει (δημοτικά) σύνορα.

 

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και τη δικιά μας Ανεξάρτητη Κίνηση. Είμαστε μια «Άλλη Εντελώς Κατάσταση» (έτσι βαφτίσαμε τη δικιά μας κίνηση) όπως θα διαπιστώσουν σύντομα όλοι όσοι επιμένουν να κρατάνε τα όνειρα μας «θαμμένα» στο οικόπεδο του συλλόγου μας, για να χτίζουν εκεί πάνω πολιτικές καριέρες. Η ονομασία της κίνησης μας δεν είναι τυχαία. Μας ενώνει η αγάπη μας για την ΑΕΚ και δεν το κρύβουμε, όπως κάνει, για παράδειγμα, ο Δήμαρχος από τον Πύργο της Ηλείας, ο οποίος σκοπίμως αποκρύπτει την ομάδα της αρεσκείας του.

 

Επίσης μας ενώνει η ιδέα της οικονομικής αναγέννησης όλης της περιοχής, η οποία και θα επέλθει μόνον εάν επιστρέψει η ΑΕΚ στα Ιερά Χώματά της και μας φέρει πίσω εκείνες τις αξέχαστες Κυριακές. Θα είναι πολλές οι Κυριακές και οι Τετάρτες, που θα παίζει η ομάδα μας στο σπίτι της μέσα σε μια χρονιά και θα σφύζουν από ζωή οι τοπικές επιχειρήσεις. Καιρός να πάρει η μαστιζόμενη από την κρίση τοπική κοινωνία και πάλι τα πάνω της, σπάζοντας τα δεσμά της μιζέριας, που της έχουν φορέσει οι… τοπικοί της άρχοντες! Από τον Πύργο της Ηλείας…

 

Όπως δεν κρύβουμε ότι μας ενώνει η αγάπη για την ΑΕΚ έτσι δεν θα κρύψουμε ότι η Ανεξάρτητη Κίνησή μας αποτελείται και από ανθρώπους που έχουν επενδύσει, μπροστά στην προοπτική της ανέγερσης του γηπέδου, το υστέρημα τους για τη δημιουργία μας επιχείρησης σε τούτη την περιοχή. Νισάφι πια οι ΡΩΠΟΠΕΡΠΕΡΗΘΡΕΣ του Δήμου μας οι οποίοι χοροπηδάνε ως στοιχειωμένοι μπαμπουίνοι του πάλε ποτέ Αλσους στις πλάτες μας.

 

Δεν θα επιτρέψουμε, λοιπόν, σε κανέναν να συνεχίσει αυτό το άθλιο παιχνιδάκι του νεκροθάφτη των ονείρων μας, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, «Άλλη Εντελώς Κατάσταση», προχώρησε ήδη στην πρώτη της ενέργεια με την επίδοση μιας εξώδικης δήλωσης – πρόσκλησης προς την διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με κοινοποίηση σε Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο, Υπουργείο Εσωτερικών, Περιφέρεια Αττικής και Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

 

Εκεί ζητάμε να μας γίνει γνωστό: Πότε παραλήφθηκε και με ποιον αριθμό πρωτοκόλλου το από 19/10/2016 έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής – Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Προγραμματισμού και Υποδομών με θέμα την «Εγκριση και παραλαβή της μελέτης “Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίου στη Νέα Φιλαδέλφεια» καθώς και πότε η εκ του νόμου θα εκπληρώσει την υποχρέωση της υπογραφής της υψομετρικής μελέτης που αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

 

Αυτά για αρχή. Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική… Γιατί η υπόθεση «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια» δεν περιορίζεται στα στενά σύνορα του Δήμου μας. Αφορά εκατομμύρια φιλάθλους της ΑΕΚ σε όλο τον πλανήτη, εκεί όπου όλοι ζουν κι αναπνέουν με την προοπτική της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς».

 

Το καλό το αφήσαμε για το τέλος. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών “Α.Ε.Κ.” οργανώνεται με το βλέμμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι καιρός να επιστρέψει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, σε αυθεντικούς Φιλαδελφειώτες-Χαλκηδονιώτες. Τους Πυργιώτες τους είδαμε και τους κρίναμε.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΑΡΧΗ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις