Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπαλαούρας: “Να παραιτηθεί όποιος βουλευτής δεν θέλει να ψηφίσει τα νέα μέτρα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλαούρας: “Να παραιτηθεί όποιος βουλευτής δεν θέλει να ψηφίσει τα νέα μέτρα”

Όποιος θεωρεί ακραία τα νέα μέτρα, να παραιτηθεί, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μπαλαούρας έστειλε το μήνυμα του στα στελέχη της κυβέρνησης που διαφωνούν, ακολουθώντας τη γραμμή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και της Βασιλικής Κατριβάνου που είχαν δηλώσει το ίδιο. «Κινούμαστε συλλογικά και όχι με αντάρτικο. Αν κάποιος […]

mpalaouras

Όποιος θεωρεί ακραία τα νέα μέτρα, να παραιτηθεί, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μπαλαούρας έστειλε το μήνυμα του στα στελέχη της κυβέρνησης που διαφωνούν, ακολουθώντας τη γραμμή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και της Βασιλικής Κατριβάνου που είχαν δηλώσει το ίδιο.

«Κινούμαστε συλλογικά και όχι με αντάρτικο. Αν κάποιος θεωρήσει ότι το πακέτο των μέτρων είναι ακραίο και διαφωνεί, μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί…», είπε ο κ. Μπαλαούρας, υπονοώντας μεταξύ άλλων και τον Νίκο Μανιό.

ImageHandlerFTO91SCC

Ο κ. Μανιός ξεκαθάρισε στη Βουλή την Τρίτη πως δεν θα ψηφίσει την μείωση αφορολόγητου.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου εφ’ όσον έρθει. Δεν είναι ότι έγινα πιο επαναστάτης, αλλά τα 8.700 ευρώ ήταν διαχειρίσιμο νούμερο για την εφαρμογή μιας διαφορετικής κοινωνικής πολιτικής, σε σχέση με τους προηγούμενους», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι μνημονιακό ή αντιμνημονιακό το να μπορεί ο ανασφάλιστος να πάει στο νοσοκομείο. Αν δεν μπορώ με τα μέτρα που μου επιβάλλουν να κάνω αυτή την επιλογή, τότε δεν τα υπογράφω», συμπλήρωσε από το βήμα της Βουλής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις