Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σάλος με τον Μπέκαμ: Όχι μόνο δεν έδινε, αλλά ζητούσε χρήματα από την Unicef!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάλος με τον Μπέκαμ: Όχι μόνο δεν έδινε, αλλά ζητούσε χρήματα από την Unicef!

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Football Leaks και της γαλλικής, mediapart για την σκοτεινή σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Unicef, που είναι πρέσβης της Unicef από το 2005. Όλα ξεκίνησαν μετά από έλεγχο των φορολογικών στοιχείων του Μπέκαμ, που έφεραν στο φως στοιχεία που απομυθοποιούν την δραστηριότητα του στην οργάνωση. Σύμφωνα […]

david-beckham_3122541b

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Football Leaks και της γαλλικής, mediapart για την σκοτεινή σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Unicef, που είναι πρέσβης της Unicef από το 2005.

Όλα ξεκίνησαν μετά από έλεγχο των φορολογικών στοιχείων του Μπέκαμ, που έφεραν στο φως στοιχεία που απομυθοποιούν την δραστηριότητα του στην οργάνωση.

EMBARGOED UNTIL 10:30AM GMT, MONDAY 9 FEBRUARY [ALL D.BECKHAM IMAGES ARE RESTRICTED. ALL UNICEF USE MUST BE CLEARED BY chloee@unicef.org.uk or louiseo@unicef.org.uk ] Cleared for use in relation to "7: The David Beckham UNICEF Fund". On 13 February 2014 in the Philippines, UNICEF Goodwill Ambassador David Beckham meets child survivors of Typhoon Haiyan, at a UNICEF-supported child-friendly space in an evacuation point in Tacloban. Some of the children are holding Valentine’s Day cards, which Mr. Beckham made with them. The tented space, where children can play and receive psychosocial support, is among the vital UNICEF emergency efforts Mr. Beckham saw while in Tacloban. “I was humbled to visit Tacloban and see how people are still so full of spirit despite the devastation they have suffered. Close to 6 million children are affected and many have lost loved ones,” he said. “As a UNICEF Goodwill Ambassador, seeing how children are being given a sense of normality amidst the rubble of their communities has been amazing. I want to show people around the world how their generous donations have had an enormous impact on children and their families and how thankful people here are for their kindness.” Mr. Beckham’s T-shirt bears the UNICEF logo. EMBARGOED UNTIL 10:30AM GMT, MONDAY 9 FEBRUARY

Σύμφωνα με το football leaks ο Μπέκαμ δεν δίνει χρήματα στη Unicef, ενώ ζητά να πάρει και όσα έχει ξοδέψει σε ταξίδια του, που είναι ήδη πληρωμένα από χορηγίες. Για την ακρίβεια, σε ένα ταξίδι του στην Καμπότζη, ο άσσος των γηπέδων ξόδεψε 8.000 παραπάνω από αυτά που είχαν δώσει οι χορηγοί, ποσό που απαιτεί να του επιστραφεί από την οργάνωση.

Το mediapart.fr. έδωσε στη δημοσιότητα μια συνομιλία του Βρετανού σταρ, στην οποία φαίνεται να λέει πως δεν θέλει να προσφέρει χρήματα σε τελετή απονομής στη Σανγκάη στη Unicef.

beckham

«Να δώσω αυτό το εκατομμύριο σε αυτόν τον οργανισμό είναι σαν να δίνω τα δικά μου χρήματα. Αν δεν υπήρχε αυτό το ίδρυμα (σσ. εννοεί το ίδρυμα το με το όνομά του) τότε τα χρήματα θα ήταν δικά μου. Αυτά τα γ@@@@@α λεφτά είναι δικά μου”, είχε πει χαρακτηριστικά.

David-Beckham-1-Unicef-Glamour-090215_b_720x1080

Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπέκαμ

Συνεργάτης του Μπέκαμ, πήρε θέση ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε, υποστηρίζοντας πως οι κατηγορίες που πλήττουν το όνομα του σταρ είναι προϊόν χάκερς που έκλεψαν συγκεκριμένα emails.

«Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Unicef έχουν άριστη συνεργασία εδώ και 15 χρόνια. Ο οργανισμός David Beckham 7 Fund έχει συγκεντρώσει και δωρίσει εκατομμύρια λίρες για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Έχει διαθέσει ενέργεια, χρόνο και χρήματα, τηρώντας τη συνεργασία του με τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και μάλιστα, όταν αγωνιζόταν στην Παρί, διέθετε όλο τον μισθό του στη Unicef» ανέφερε ο εκπρόσωπος του παλαίμαχου αστέρα των γηπέδων.

Παρόλα αυτά, οι σχέσεις του Μπέκαμ με δικτάτορες – χορηγούς όπως ο Μπονγκό της Γκαμπόν, ο Αλίγεφ του Αζερμπαϊτζάν και ο Ναζαρμπάγιεφ από το Καζακστάν προκειμένου να εκπληρώσει ο διάσημος Βρετανός την επιθυμία του να ταξιδέψει στο διάστημα, κάθε άλλο παρά καλό δεν κάνουν στη φήμη του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις