Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ υποστηρίζει την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση – Στήριξη, Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ υποστηρίζει την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση – Στήριξη, Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

                        Το κοινωνικό της πρόσωπο ανέδειξε για μια ακόμη φορά η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ. Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία  Ίαση-Στήριξη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., τα μέλη της οποίας παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το πλούσιο πρόγραμμα […]

Η Ιπποδρομίες ΑΕ υποδέχεται στο Μαρκόπουλο την εταιρία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απονομή τροπαίου Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στην ιδιοκτήτρια του νικητή ίππουΚώστας Αλεξόπουλος, Πάολα Ξεπαπαδάκη, Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης και Σπύρος Φωκάς

Το κοινωνικό της πρόσωπο ανέδειξε για μια ακόμη φορά η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ. Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία  Ίαση-Στήριξη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., τα μέλη της οποίας παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το πλούσιο πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε επτά κούρσες. Ο πρόεδρος της εταιρίας, Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, απένειμε το τρόπαιο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στο νικητή της πέμπτης ιπποδρομίας.

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριξη και θεραπεία σε άπορες, ανασφάλιστες γυναίκες με καρκίνο. Το έργο της περιλαμβάνει την παροχή πλήρους διαγνωστικής, ιατρικής, χειρουργικής, νοσηλευτικής, ψυχολογικής στήριξης σε ασθενείς οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα αντιμετώπισης της νόσου. Επίσης, προσφέρει δωρεάν οργάνωση και διεξαγωγή προληπτικών ελέγχων και ενημέρωσης σε δυσπρόσιτα μέρη, όπως τα νησιά και την ηπειρωτική χώρα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις