Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες – Τι αποφάσισε το Μέγαρο Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες – Τι αποφάσισε το Μέγαρο Μαξίμου

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό με κεντρικό θέμα τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις φονικές φωτιές στην Αττική. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης ύψους 5.000 ευρώ για τους πληγέντες των πυρκαγιώναποφάσισε η κυβέρνηση, ποσό που αυξάνεται στα 6.000 ευρώ για τις τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες. Στο Μαξίμου οι δήμαρχοι για […]

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό με κεντρικό θέμα τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις φονικές φωτιές στην Αττική.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης ύψους 5.000 ευρώ για τους πληγέντες των πυρκαγιώναποφάσισε η κυβέρνηση, ποσό που αυξάνεται στα 6.000 ευρώ για τις τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες.

Στο Μαξίμου οι δήμαρχοι για τις αποζημιώσεις

Επίσης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε πως σε επιχειρηματίες θα δοθεί επίδομα ύψους 8.000 ευρώ, ενώ για τους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ θα δοθεί επίδομα ίσο με δύο συντάξεις.

Παράλληλα, ο κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε την αναστολή πλειστηριασμών για τις περιουσίες των πληγέντων και την παράταση φορολογικών δηλώσεων.

Οι «φωτιές» φτάνουν ως το Μαξίμου – Το ασύμμετρο φαινόμενο και η οδηγία

Τέλος, θα υπάρξουν διευκολύνσεις σε όσα παιδιά των περιοχών αυτών συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις