Μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες – Τι αποφάσισε το Μέγαρο Μαξίμου

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες – Τι αποφάσισε το Μέγαρο Μαξίμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό με κεντρικό θέμα τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις φονικές φωτιές στην Αττική. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης ύψους 5.000 ευρώ για τους πληγέντες των πυρκαγιώναποφάσισε η κυβέρνηση, ποσό που αυξάνεται στα 6.000 ευρώ για τις τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες. Στο Μαξίμου οι δήμαρχοι για […]

25.07.2018 | 17:45

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό με κεντρικό θέμα τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις φονικές φωτιές στην Αττική.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης ύψους 5.000 ευρώ για τους πληγέντες των πυρκαγιώναποφάσισε η κυβέρνηση, ποσό που αυξάνεται στα 6.000 ευρώ για τις τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες.

Στο Μαξίμου οι δήμαρχοι για τις αποζημιώσεις

Επίσης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε πως σε επιχειρηματίες θα δοθεί επίδομα ύψους 8.000 ευρώ, ενώ για τους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ θα δοθεί επίδομα ίσο με δύο συντάξεις.

Παράλληλα, ο κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε την αναστολή πλειστηριασμών για τις περιουσίες των πληγέντων και την παράταση φορολογικών δηλώσεων.

Οι «φωτιές» φτάνουν ως το Μαξίμου – Το ασύμμετρο φαινόμενο και η οδηγία

Τέλος, θα υπάρξουν διευκολύνσεις σε όσα παιδιά των περιοχών αυτών συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ τον προηγούμενο μήνα.

Exit mobile version