Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Η φούστα που κάνει θραύση: Πώς θα την βάλεις
ΓΥΝΑΙΚΑ

Η φούστα που κάνει θραύση: Πώς θα την βάλεις

Τα denim παντελόνια, τα jeans και κάθε είδος που του «φέρνει», είναι πάντα στη μόδα και δεν θα λείπει ποτέ από τη ντουλάπα μας, σε όποια εκδοχή κι αν κυκλοφορεί. Ωστόσο, αυτό το ρετρό τέλειο ρούχο, ίσως και να «κοιμάται» κάπου στη ντουλάπα μας, γιατί θεωρούμε πως είναι παλιομοδίτικο και δύσκολο να συνδυαστεί. Η αλήθεια είναι […]

Τα denim παντελόνια, τα jeans και κάθε είδος που του «φέρνει», είναι πάντα στη μόδα και δεν θα λείπει ποτέ από τη ντουλάπα μας, σε όποια εκδοχή κι αν κυκλοφορεί.

Ωστόσο, αυτό το ρετρό τέλειο ρούχο, ίσως και να «κοιμάται» κάπου στη ντουλάπα μας, γιατί θεωρούμε πως είναι παλιομοδίτικο και δύσκολο να συνδυαστεί.

Η αλήθεια είναι πως με τις seventies jean, midi φούστες έχουμε φάει κόλλημα, όπως και με όλα αυτά που έρχονται από τα παλιά.

Δείτε επίσης: 

Τα απολύτως απαραίτητα για το νεσεσέρ σας

Αν την έχεις, βγάλ’ την και δες πώς θα τη βάλεις: Σε total denim σύνολο, σεταρισμένη με cropped denim jacket και jean πουκάμισο ή απλό μπλε top.

Αν είναι ψηλόμεση με πλεκτό top από μέσα και ανδρική, δερμάτινη ζώνη θα εκτοξευτεί και ν είσαι τόσο τολμηρό κορίτσι, φόρεσέ τη με varsity jacket, booties και ένα top με παγιέτες.

Πάρε ιδέες κι ετοιμάσου για τις ανοιξιάτικες βόλτες…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις