Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γνωστός ηθοποιός είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική!
ΚΟΣΜΟΣ

Γνωστός ηθοποιός είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική!

Έγινε ο αγαπημένος μας ήρωας προστατεύοντας την Eleven στην σειρά «Stranger Things», όμως ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική! Η ζωή του David Harbour άλλαξε μέσα από αυτή τη σειρά, μετατρέποντας τον σε έναν A-List ηθοποιό της τηλεόρασης. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο wtfpod.com ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στην ηλικία των 25 […]

Έγινε ο αγαπημένος μας ήρωας προστατεύοντας την Eleven στην σειρά «Stranger Things», όμως ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική!

Η ζωή του David Harbour άλλαξε μέσα από αυτή τη σειρά, μετατρέποντας τον σε έναν A-List ηθοποιό της τηλεόρασης.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο wtfpod.com ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στην ηλικία των 25 ετών οι γονείς του τον έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική, έπειτα από ένα μανιακό επεισόδιο που είχε σε σχέση με την εμμονή του με την πνευματικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυμα ελπίδας από τον Θάνο Μικρούτσικο: «Μέχρι τέλους» (vid)

«Ορίστε κάτι ενδιαφέρον, κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια. Ήμουν πολύ μέσα στον καθολικισμό, ήμουν εγκρατής για περίπου ενάμιση χρόνο, ήμουν 25 και βασικά έπαθα μανιακό επεισόδιο. Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή.

«Έπαθα κρίση και πίστευα ότι επικοινωνώ με τον Θεό. Αλλά στα αλήθεια δεν συνέβαινε. Ήταν σαν να έχω ξαφνικά όλες τις απαντήσεις.» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ενώ όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν έκανε χρήση ναρκωτικών εκείνη την περίοδο, εκείνος απάντησε «όχι, αλήθεια δεν τα χρειαζόμουν».

Έχω την δυνατότητα να βλέπω τα «ξωτικά» στις γωνίες του δωματίου, αν το επιτρέψω στον εαυτό μου. Ναι, οπότε οι γονείς μου με έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική» για την οποία όπως λέει οι περισσότεροι έχουν μια ουτοπική πιο όμορφη εικόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις